Tuorein sisältö

Rodriguez + Deadpool? Raimi + Ihmemaa Oz? (Päivitys)

15.06.2010 klo 21.45 | Luettu: 5188 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuten juuri uutisoimme, Warner Bros. tahtoo Peter Jacksonin Hobitti-elokuvien ohjaajaksi. Homma saattaa päätyä vähemmänkin luotettuihin käsiin - mutta ainahan sitä haluta saa.

Disney tahtoo Sam Raimin ohjaavan Ihmemaa Oz -teemaisen fantasiaseikkailun Oz: The Great and Powerful. Alustavat neuvottelut ovat käynnissä. Elokuva kertoo Robert Downey Jr.:n tulkitseman Ozin velhon varhaisista seikkailuista. Teoriassa Raimi saattaa päätyä Hobitinkin ohjaksiin, sillä hän on ilmaissut kiinnostusta.
Lähde: Entertainment Weekly

20th Century Fox tahtoo Robert Rodriguezin ohjaavan Deadpoolin. Ryan Reynoldsin tulkitsema antisankari esiintyi X-Men Origins: Wolverinessa, mutta hahmon omalla elokuvalla ei tiettävästi ole sen kanssa paljoa tekemistä. Foxin ja Rodriguezin suhde on lämmin oletettavasti johtuen siitä, että Machete ja Predators ovat onnistuneet kuten suunniteltua. Foxin uutta Apinoiden planeettaa Rodriguez ei suostunut harteilleen ottamaan.
Lähde: The Playlist

Päivitys

Raimi on hyväksynyt Oz-duunin. Downey ei vielä ole sataprosenttisen varmasti mukana, mutta rooli kirjoitetaan hänelle ja leffan on tarkoitus olla vastaava hittimix, kun Tim Burtonin ja Johnny Deppin Liisa Ihmemaassa.
Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< WTF?! Omaperäisyydes... Roskilde viittä vail... >

Keskustelut (4 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

15.06.2010 klo 22.46

Ei Rodriguezia deadpoolia ohjaamaan :(
lainaa
deadpool_rated-R

16.06.2010 klo 11.34

Rodriquez todellakin ohjaamaan... Muuten saadaan taas joku lapsille tarkoitettu X-men elokuva aka. Wolverine.
lainaa
Croatoan

16.06.2010 klo 15.06

Rodriquez voi olla mainio valinta. Kaveri kyllä osaa tehdä hyvällä tavalla rajuakin tavaraa jos tarvitsee(jostain syystä silti tekee myös huonoja lasten leffoja).
Deadpool on ässä.

Toivottavasti tulee hyvä, mutta tulee kuitenkin huono.
lainaa
ftw

19.06.2010 klo 15.35

Rodriquez on juuri nappivalinta ohjaajaksi.
Planet Terrorin ja Sin Cityn nähneenä olen vakuuttunut että mies osaa hommansa. Vielä kun ollaan saatu Zombielandin käsikirjoittajat mukaan niin Deadpool -elokuvasta voi tulla todella hyväkin, eikä mikään k-13 lässynlässyn leffa.
(joten kädet ristiin että mies ottaa homman)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova