Tuorein sisältö

Chris Prattin Way of the Warrior Kid on kuin Karate Kid militaristeille

25.04.2024 klo 22.35 | Luettu: 545 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Chris Pratt tähdittää elokuvaa Way of the Warrior Kid, jonka ohjaa McG. Leffa perustuu Jocko Willinkin romaaniin. Willink on Yhdysvaltain laivaston erikoisjoukkojen entinen komentajakapteeni ja tuimannäköinen setä, joka päätti ryhtyä lastenkirjailijaksi, koska hän ei tahtonut lukea omille lapsilleen satuja mistään vetelistä merirosvoista.

Way of the Warrior Kid kertoo 11-vuotiaasta pojasta, jolla on vaikeuksia koulussa, sosiaalisessa elämässä ja ylipäätään fyysisessä todellisuudessa. Häntä kiusataan. Matikka ei maistu. Hän ei osaa uida. Hänet on haastettu tekemään yksi (1) leuanveto. Kun hänen Yhdysvaltain laivastossa palveleva Jake-setänsä haavoittuu ja muuttaa taloon, setä ryhtyy kouluttamaan häntä kuin eliittisotilasta kesän aikana.

Pratt uskoo, että Way of the Warrior Kid voi olla tärkeä ja inspiroiva elokuva nykynuorisolle samalla tavalla kuin Karate Kid ja Rocky olivat omana aikanaan.

Pratt oli tavallinen punkero uransa alussa, kunnes hän päätti ryhtyä lihaksikkaaksi Marvel-sankariksi. McG taas samaistuu tarinaan sitä kautta, että hän kärsi lamauttavasta lentopelosta, kunnes hän ryhdistäytyi ja haki apua. McG väitetysti menetti Teräsmies-elokuvan, koska hän ei tahtonut lentää Australiaan.

Tuotannon on määrä alkaa kesällä.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Zombie-elokuva 28 Ye... Kotiteollisuus Suome... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova