Tuorein sisältö

Vuoden katsotuimpiin elokuviin lukeutuva Mölömöm: roskistappelu saapuu Suomeen pian: traileri

24.04.2024 klo 21.20 | Luettu: 553 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Johtuipa asia puutteellisista käännöksistä tai ei, aasialaisten elokuvien nimet ovat absurdeja. Pari esimerkkiä: Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training ja Doraemon the Movie: Nobita's Earth Symphony.

Ainakin jos oma suosikkisi on Kyllä isä osaa -elokuva, vielä absurdimpaa on se, että vuoden katsotuimpien elokuvien lista vilisee aasialaisia vaihtoehtoja. Box Office Mojo -sivusto ei nykyään pysy ajan tasalla mm. kiinalaisten elokuvien suosiosta, mutta sivuston mukaan Hashira Training on vuoden 15. katsotuin elokuva maailmanlaajuisesti ja Doraemon the Movie on sijalla 22. Hashira ja Doraemon ovat japanilaista animea.

Niin on myös Haikyuu!! The Dumpster Battle, joka löytyy sijalta 11. Mitä himskattia? Tätä himskattia:


The Dumpster Battle saapuu Suomeen 31. toukokuuta. Japanilaiseen tyyliin elokuvaa on edeltänyt pitkäikäinen sarjakuva ja piirrossarja. Aiheena on lyhyenläntä teinipoika, joka innostuu lentopallosta kuultuaan "Pikku jättiläisestä", joka on jo lajissa pärjännyt.

Elokuvan alkuperäinen nimi on Gekijôban Haikyû!! Gomi Suteba no Kessen, joka tosiaan viittaa merkittävään matsiin kaatopaikan läheisyydessä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuollutta tohtori Mu... Klamydian Vesku päiv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova