Tuorein sisältö

Heavy metal -legenda Accept julkaisi Frankensteinin

25.04.2024 klo 09.40 | Luettu: 409 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Heavy metal -legenda Accept julkaisi Frankenstein-singlen lyriikkavideon saattelemana. Yhtyeen 17. studioalbumi "Humanoid" julkaistaan tänä perjantaina.

"Frankensteinin tarina on vanha, mutta edelleen relevantti. Monsteri luotiin ilman, että sen omaa mielipidettä olisi kysytty. Frankenstein on ihminen, ja silti kaikkien vihaama ja pelkäämä".

Humanoid-albumilta on saatu aikaisemmin makupaloiksi singlet The Reckoning sekä nimikkokappale Humanoid. Yhtye kommentoi, ettei kyseessä ole varsinainen konseptialbumi, vaikka sitä siivittävät kautta linjan teemat kuten tekoäly sekä ihmiskunnan teknologiariippuvuus.

Accept aloittaa Etelä-Amerikan kiertueensa ensi viikolla Sao Paulosta. Kesän aikana yhtye kiertää Euroopan isoimpia metallifestareita, kuten Resurrection, Hellfest sekä tietenkin Wacken. Varsinaisen Euroopan-kiertueensa yhtye aloittaa lokakuussa, jolloin special guestina nähdään Phil Campbell ja The Bastard Sons, pois lukien Scandinavian pätkä, jolloin illat avaa Sister Sin. Katso Acceptin keikkalista täältä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jälleen heinäkuussa ... Metallica-viikonlopu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova