Tuorein sisältö

Metallica-viikonlopun ohjelmaan mielenkiintoinen lisäys

25.04.2024 klo 10.32 | Luettu: 592 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallicaa niin että varmasti riittää!

Helsingin Olympiastadionilla kesäkuussa "M72"-maailmankiertueellaan esiintyvä Metallica järjestää faneilleen ohjelmaa koko viikonlopun ajaksi.

Jo aiemmin julkistettuun ohjelmaan on nyt lisätty Finnish Metallica Tribute -bändin keikka On The Rocksissa lauantaina ja kaikille ilmaisen Fan Zone -alueen tarkempi ohjelmisto.

Lauantaina ykkösketjun Metallica-tribuuttiyhtye Finnish Metallica Tribute esittää livekeikallaan Metallican varhaisvuosien legendaariset levyt - kahden setin erikoisshown aikana kuullaan Metallican debyyttialbumi "Kill 'Em All" kokonaisuudessaan sekä juhlitaan ikonisen kakkosalbumin "Ride The Lightningin" 40-vuotisjuhlaa. Livekeikkojen lisäksi On The Rocksin katubaari ja terassi täyttyvät Metallican musiikista dj-settien myötä.

Ilmaisella Fan Zonella voit tavata muita Metallica-faneja ja kokea Helsingin Jäähallin jättiterassin baari- ja ruokakojuineen. Terassialueella voit osallistua Metallica-aiheiseen Hero of the Day -visaan ja kilpailla Guitar Hero -mestaruudesta.

Fan Zonelta löydät myös Metallican virallisen merchandise-pisteen sekä Hit The Lights -flipperialueen, Too Late Too Late -reaktioseinän, Shoot Me Again -ammuntapelin, Crown Of Barbed Wire -kukkaseppelepisteen sekä Eye Of The Beholder -valokuvausseinän.

Takeover-viikonlopun aikana ohjelmassa on myös aiemmin julkaistut Metallica Film Fest ja valokuvaaja Ross Halfinin Book Signing -tilaisuus. Lisäksi viikonlopun oheisohjelman kruunaa Apocalyptica Plays Metallica Vol. 2 -kiertueen avauskeikka Helsingin Jäähallissa lauantaina!

Metallica-viikonlopun aikataulut:
Pe 7.6.

Metallica (US): M72 World Tour
+ support: Architects (UK) & Mammoth WVH (US)
Helsingin Olympiastadion

Fan Zone
Helsingin Jäähalli, klo 14:00-02:00

La 8.6.

Apocalyptica Plays Metallica Vol. 2
Helsingin Jäähalli, ovet 18:30

Ross Halfinin Book Signing
Bio Rex Lasipalatsi, klo 12:00

Metallica Film Fest
BioRex Kulttuurikasarmi
klo 15:00 / 17:00 / 19:/30

Finnish Metallica Tribute Band
+ Hevidisko: DJ Mikke & DJ Veneenkansi
On The Rocks, ovet 20:00

Fan Zone
Helsingin Jäähalli, klo 12:00-02:00

Su 9.6

Metallica (US): M72 World Tour
+ support: Five Finger Death Punch (US) & Ice Nine Kills (US)
Helsingin Olympiastadion

Fan Zone
Helsingin Jäähalli, klo 14:00-01:00


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Heavy metal -legenda... Weekend Festivalin C... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikronBEE

25.04.2024 klo 17.49

Kyseinen "Finnish Metallica Tribute" yhtye on Tamperelainen (torille!) Alcoholica joka esiintyy harvoin mutta prkleen kovat löylyt on aina. Metallican tahot vaihtoivat tiedotuksessaan nimen tuoksi tribuutiksi, varmaan monestakin syystä (Metallican keitonkatkuinen menneisyys ja taitaa olla tavaramerkkikin).
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova