Tuorein sisältö

Manaaja: Uskon merkki floppasi niin erikoisesti, että jatko-osat peruttiin, mutta lisää on tulossa

03.05.2024 klo 16.40 | Luettu: 495 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Manaaja: Uskon merkki (The Exorcist: Believer, kuvassa) maksoi 30 miljoonaa dollaria ja tienasi 130 miljoonaa. Aika hyvin? Ei. Studio maksoi Manaaja-brändin oikeuksista 400 miljoonaa dollaria. Leffan oli tarkoitus menestyä yhtä hyvin kuin vuoden 2018 Halloween (260 miljoonaa) ja mieluiten yhtä hyvin kuin 70-luvun Manaaja, mikä on lähes mahdotonta, sillä jos inflaation vaikutus huomioidaan, alkuperäinen Manaaja on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvista.

Uskon merkin ja mainitun Halloweenin ohjaaja David Gordon Green kehitteli uutta trilogiaa, jonka oli tarkoitus jatkua jo keväällä 2025 elokuvan The Exorcist: Deceiver merkeissä. Tämä suunnitelma on peruttu. Deceiver poistettiin kalenterista. Green jätti hommat tammikuussa.

Mike Flanagan neuvottelee parhaillaan seuraavan Manaaja-leffan ohjaamisesta. Oletettavasti kyseessä on täysin uusi näkemys, mutta yksityiskohdat jäävät nähtäviksi.

Jos unohdamme oikeuksien hinnan, Uskon merkki teki voittoa ja täten suora jatko-osa voi kyetä samaan. Uskon merkki kuitenkin haukuttiin lyttyyn, joten suora jatko-osa olisi näpertelyä eikä tilikirjat pelastava korjausliike. Greenin Halloween-trilogia pysyi hikisesti plussan puolella suosion laskiessa.

Flanaganin aiempia ohjauksia ovat mm. Ouija: Origin of Evil ja Stephen King -filmatisoinnit Doctor Sleep ja Julma leikki (Gerald's Game).


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Käärijän lisäksi eur... The Voice of Finland... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova