Tuorein sisältö

Liam Neesonin Mies ja alaston ase -uusinta löysi roistonsa

04.05.2024 klo 17.15 | Luettu: 730 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kevin Durand (kuvassa) on liittynyt uuteen Mies ja alaston ase (Naked Gun) -elokuvaan, joka aloittaa kuvaukset tässä kuussa. Ensi-ilta on kesällä 2025.

Liam Neeson (Fallout 3) näyttelee poliisietsivä Frank Drebiniä, joka on yksi edesmenneen Leslie Nielsenin rakastetuimmista hahmoista. Liikkeellä on väittämä, jonka mukaan hahmo on "junior" eli Frankin poika, joka nähtiin kolmannen osan lopussa. Siitä kohtauksesta on 30 vuotta ja Neeson on 71, joten ehkä leffa vääntää ristiriidasta virallisen vitsin.

Paul Walter Hauser (Richard Jewell) on kolmas henkilö, joka tulkitsee poliisipäällikkö Ed Hockenia (tai ehkä tämäkin hahmo on junior). Pamela Anderson (Alastomat sielut) näyttelee naispäähenkilöä, jolla on Frankin kanssa sutinaa. Sisäpiirilähteiden mukaan Durandin hahmo on yksi leffan roistoista.

Ensimmäinen kuva on elokuvasta Kingdom of the Planet of the Apes, jossa Durand näyttelee roistoa animaatiokuoren sisällä. Alta löytyy astetta informatiivisempi kuva Durandin tähdittämästä The Strain -sarjasta. Durandin muita töitä ovat mm. sarjat Ballers ja Locke & Key ja tuore Abigail-elokuva.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Verta, jäätanssia ja... Shardlake 3/4: murha... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova