Tuorein sisältö

Cobra Kai päättyy kolmessa erässä, mikä selittänee Karate Kid -leffan lykkäyksen: videojulkistus

02.05.2024 klo 19.55 | Luettu: 1000 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Karate Kid -saaga täyttää 40 vuotta tänä vuonna. Viime marraskuussa julkistettu uusi elokuva lykkääntyi äskettäin tämän vuoden joulukuulta ensi vuoden toukokuulle. Nyt kun samaan jatkumoon sijoittuva Cobra Kai -sarja on julkistanut kalenterinsa, on selvempää, ettei juhlia ole peruttu: ne vain kestävät noin vuoden.

Cobra Kai päättyy 6. kauden jälkeen. Tuoreen tiedon mukaan 15 jaksosta koostuva kausi julkaistaan kolmessa erässä. Ensimmäiset jaksot nähdään 18. heinäkuuta. Kausi jatkuu 28. marraskuuta. Kausi viedään päätökseen ensi vuonna, mikä hyvin todennäköisesti tarkoittaa kevättä, sillä seuraava elokuva saapuu isolle kankaalle 30. toukokuuta.

Alkuperäinen karate-kakara Ralph Macchio tähdittää sekä Cobra Kai -sarjaa että uutta elokuvaa. Uusi elokuva myös esittelee uuden kakaran ja siirtää tapahtumat Yhdysvaltain länsirannikolta itärannikolle, joten leffalla on tilaa tehdä omaa juttuaan, kun Cobra Kai -vaihe on viety päätökseen. Leffassa nähdään myös Jackie Chanin näyttelemä "herra Han", joka on tuttu vuoden 2010 elokuvasta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Liam Neesonin Mies j... Suvi Teräsniskan kev... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova