Tuorein sisältö

Teräsmies tuo isolle kankaalle koiransa Krypton: ensimmäinen foto

Eilen klo 11.40 | Luettu: 459 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Krypto on Teräsmiehen koira, joka on kotoisin Krypton-planeetalta kuten isäntänsä ja jolla täten on vastaavat voimat. Alkuperäisen taustatarinan mukaan Krypto lähetettiin avaruuteen ensin, kun Teräsmiehen vanhemmat testasivat raketteja. Krypto ajautui väärälle kurssille, joten Teräsmies oli jo teini-ikäinen, kun hän tapasi uudelleen uskollisen ystävän kotipuolesta.

Krypto on ollut monessa mukana vuodesta 1955 lähtien. Vuonna 2022 valmistunut DC League of Super-Pets -animaatio koetti tehdä hänestä päähenkilön (ja puhuvan eläimen), mutta tulokset jäivät kädenlämpöisiksi. Ensi vuonna valmistuva uusi näytelty Superman-elokuva tavoittelee optimistista henkeä, joten leffa varmasti myy pari lippua enemmän nyt, kun mukaan on vahvistettu koiruli.

Leffan Krypto perustuu paitsi sarjakuvahistoriaan myös ohjaaja James Gunnin omaan koiraan, joka on vaikeasta tilanteesta pelastettu ongelmatapaus.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kylie Minoguen Suome... Lähiöbotox uuden lev... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

jgoednkebfkanfn

Eilen klo 15.06

epailytti ja sitten viela sanotaan et perustuu gunnin omaan koiraan. vitsi mika katastrofi tosta tulee kun gunn palkkaa vaimonsa serkkunsa taloudenhoitajansa ja kaikki muut leffaan ja loput sukulaiset tekee lavasteet ja kasikset jamesin kanssa varmaan gunn itse on terasmiehen isa tai jotain
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova