Tuorein sisältö

Donnie Yen palaa John Wick 4:n sokeaksi palkkamurhaajaksi sooloseikkailussa

16.05.2024 klo 15.30 | Luettu: 564 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Donnie Yen näytteli Cainea elokuvassa John Wick: Chapter 4. Caine on palkkamurhaaja John Wickin sokea kollega ja ystävä, jonka oli palattava eläkkeeltä metsästämään Wickiä, koska häntä kiristettiin. Tässä asiayhteydessä "sokea" tarkoittaa sitä, että Caine on epävirallisesti supersankari tyyliin Daredevil: Wickin tavoin hänkin pistää loputtomasti äijiä pinoon tarvittaessa.

Caine sai oman lopputekstikohtauksen. Nyt suunnitelma on selkeytynyt: Yen palaa rooliin Caineen keskittyvässä elokuvassa, joka on suoraa jatkoa Chapter 4:lle. Tarinasta ei kerrota muuta, mutta yhden hahmon kostonhimoa varmasti kommentoidaan. Kuvaukset alkavat Hong Kongissa ensi vuonna.

Yen kuvailee Chapter 4:ä hienoksi kokemukseksi. Hän pitää omasta hahmostaan ja siitä, kuinka toimintakohtaukset ovat paitsi jännittäviä ja kekseliäitä, myös osa tarinankerrontaa ja hahmojen itseilmaisua.

John Wick -maailman ensimmäinen sivupolku oli minisarja The Continental: From the World of John Wick. Kesällä 2025 valmistuu elokuva John Wick Presents: Ballerina, jossa Keanu Reevesin näyttelemä John Wick vierailee.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Cate Blanchett hyökk... Gerard Butlerin Empi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova