Tuorein sisältö

Gerard Butlerin Empire State on kuin Die Hard kerrostalossa

16.05.2024 klo 16.30 | Luettu: 1724 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jep, Die Hard sijoittuu kerrostaloon. "Die Hard jossakin muualla" oli aikanaan suosittu tapa kuvailla monenlaisia toimintaelokuvia.

Gerard Butler neuvottelee Empire State -elokuvan pääroolista. Aiheena on New Yorkin Empire State Building, johon iskee kostonhimoinen palkkasotilas tai useampi. Butler aikoo näytellä entistä sotilasta ja nykyistä palomiestä Rhettiä, joka liittoutuu Dani-nimisen poliisin kanssa pelastaakseen panttivangit ja maineikkaan rakennuksen. Danin näyttelijää etsitään.

Ohjauksesta vastaa Christian Gudegast, joka on ohjannut Butlerin tähdittämän Den of Thieves -leffan (kuvassa) ja sen jatko-osan, joka on parhaillaan jälkituotannossa. Gudegast on myös osallistunut Butlerin Plane- ja London Has Fallen -elokuvien tekemiseen tuottajana ja kirjoittajana.

Butlerilla piisaa puuhaa. Jälkituotannossa on muitakin elokuvia kuten näytelty fantasia How to Train Your Dragon, jossa hän palaa viikingiksi, jota hän näytteli samannimisissä animaatioissa. Parhaillaan hän filmaa Greenland-katastrofielokuvan jatko-osaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Donnie Yen palaa Joh... Seksuaaliset patouma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova