Jyrki Sukula jättää Kuppilat kuntoon -ohjelman
Kuppilat kuntoon vaihtaa naamaa.
Keittiömestari Hans Välimäki astuu Jyrki Sukulan saappaisiin ja ojentaa auttavan kätensä ongelmien kanssa painiville ravintoloille.
Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä.
Sukula luovuttaa paikkansa osaavalle ja rautaiselle ammattilaiselle:
"Hans on Suomen menestynein ja arvostetuin keittiömestari. Hän nostaa ohjelman ihan uudelle tasolle oman kokemuksensa, vaatimustasonsa ja intohimonsa kautta. Suomessa ruoan taso on noussut hurjasti viimeisen 20 vuoden aikana, ja Hans on ollut yksi ilmiön aikaansaajista. Hänellä on myös pitkä kokemus yrittäjänä. Substanssi löytyy siis ammatillisesta osaamisesta ja pitkästä urasta yrittäjänä", Sukula sanoo.
"Tulen olemaan lempeän tiukka. En ole koskaan kollegoita dissannut, vaan kannustanut ja tsempannut. Jos ravintoloista löytyy hyvää, kehun – jos huonoa, puutun asiaan", toteaa Välimäki.
Ohjelmaa kuvataan kevään ja kesän 2020 aikana. Ravintoloiden haku mukaan ohjemaan on nyt auki täällä.
Keittiömestari Hans Välimäki astuu Jyrki Sukulan saappaisiin ja ojentaa auttavan kätensä ongelmien kanssa painiville ravintoloille.
Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä.
Sukula luovuttaa paikkansa osaavalle ja rautaiselle ammattilaiselle:
"Hans on Suomen menestynein ja arvostetuin keittiömestari. Hän nostaa ohjelman ihan uudelle tasolle oman kokemuksensa, vaatimustasonsa ja intohimonsa kautta. Suomessa ruoan taso on noussut hurjasti viimeisen 20 vuoden aikana, ja Hans on ollut yksi ilmiön aikaansaajista. Hänellä on myös pitkä kokemus yrittäjänä. Substanssi löytyy siis ammatillisesta osaamisesta ja pitkästä urasta yrittäjänä", Sukula sanoo.
"Tulen olemaan lempeän tiukka. En ole koskaan kollegoita dissannut, vaan kannustanut ja tsempannut. Jos ravintoloista löytyy hyvää, kehun – jos huonoa, puutun asiaan", toteaa Välimäki.
Ohjelmaa kuvataan kevään ja kesän 2020 aikana. Ravintoloiden haku mukaan ohjemaan on nyt auki täällä.
Keskustelut (2 viestiä)
Rekisteröitynyt 18.01.2015
25.01.2020 klo 14.55
26.01.2020 klo 11.52