Tuorein sisältö

Kotiteollisuus tuotteisti itsensä makkaraksi

10.02.2011 klo 12.20 | Luettu: 6310 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotiteollisuuden jannuista kuoriutuu makkarakeisareita!

1.3.2011 lähtien hyvinvarustetuista elintarvikeliikkeistä on saatavilla Kotiteollisuus-makkaraa.

Tuotteen valmistaja on Järvi-Suomen Portti, jonka tehtailla Mikkelissä Kotiteollisuusgrillimakkaran mystinen resepti on Jouni Hynysen, Janne Hongiston, Jari Sinkkosen ja ennen kaikkea bändin kokin Tuomas Waseniuksen toimesta ja ohjeistuksessa kehitelty.

- Ajatuksena oli valmistaa tuote, joka sisältäisi 73-prosenttisesti vihaa, mutta koska se ei ollut mahdollista, jouduimme tyytymään lihaan, kertoo Kotiteollisuus Yhtye Oy:n toimitusjohtaja, basisti sekä makkaran kiihkeä suurkuluttaja Janne Hongisto.

Kotiteollisuus -grillimakkaran luonne auennee parhaiten mökillä grillaten ja oluen kanssa nautittuna. Tuotetta voi maistella myös Kotiteollisuuden Lappeenrannan Jäähallikeikan yhteydessä 12.3.2011, jolloin sen toimivuus
testataan bändille ominaisissa olosuhteissa, rokin pauhatessa täydellä teholla taustalla.

www.jarvisuomenportti.fi


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pääsikö kissa pussis... Lisää Nokiaa: MeeGon... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.02.2011 klo 12.35

Ettei sitten muuta kuin NUTCASE-pipo päähän ja syömään Kotiteollisuus-makkaraa.
lainaa
simo

10.02.2011 klo 14.07

mielestäni kotiteollisuus vosi brändätä lähes kaiken kodin elektroniikan/ruuan.
lainaa
panimo

10.02.2011 klo 17.28

Kotiteollisuus-bisseä odotellessa..
lainaa
Ossi

10.02.2011 klo 17.59

Aika turhaa paskaahan toiki on
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova