Kotiteollisuus tuotteisti itsensä makkaraksi
Kotiteollisuuden jannuista kuoriutuu makkarakeisareita!
1.3.2011 lähtien hyvinvarustetuista elintarvikeliikkeistä on saatavilla Kotiteollisuus-makkaraa.
Tuotteen valmistaja on Järvi-Suomen Portti, jonka tehtailla Mikkelissä Kotiteollisuusgrillimakkaran mystinen resepti on Jouni Hynysen, Janne Hongiston, Jari Sinkkosen ja ennen kaikkea bändin kokin Tuomas Waseniuksen toimesta ja ohjeistuksessa kehitelty.
- Ajatuksena oli valmistaa tuote, joka sisältäisi 73-prosenttisesti vihaa, mutta koska se ei ollut mahdollista, jouduimme tyytymään lihaan, kertoo Kotiteollisuus Yhtye Oy:n toimitusjohtaja, basisti sekä makkaran kiihkeä suurkuluttaja Janne Hongisto.
Kotiteollisuus -grillimakkaran luonne auennee parhaiten mökillä grillaten ja oluen kanssa nautittuna. Tuotetta voi maistella myös Kotiteollisuuden Lappeenrannan Jäähallikeikan yhteydessä 12.3.2011, jolloin sen toimivuus
testataan bändille ominaisissa olosuhteissa, rokin pauhatessa täydellä teholla taustalla.
www.jarvisuomenportti.fi
1.3.2011 lähtien hyvinvarustetuista elintarvikeliikkeistä on saatavilla Kotiteollisuus-makkaraa.
Tuotteen valmistaja on Järvi-Suomen Portti, jonka tehtailla Mikkelissä Kotiteollisuusgrillimakkaran mystinen resepti on Jouni Hynysen, Janne Hongiston, Jari Sinkkosen ja ennen kaikkea bändin kokin Tuomas Waseniuksen toimesta ja ohjeistuksessa kehitelty.
- Ajatuksena oli valmistaa tuote, joka sisältäisi 73-prosenttisesti vihaa, mutta koska se ei ollut mahdollista, jouduimme tyytymään lihaan, kertoo Kotiteollisuus Yhtye Oy:n toimitusjohtaja, basisti sekä makkaran kiihkeä suurkuluttaja Janne Hongisto.
Kotiteollisuus -grillimakkaran luonne auennee parhaiten mökillä grillaten ja oluen kanssa nautittuna. Tuotetta voi maistella myös Kotiteollisuuden Lappeenrannan Jäähallikeikan yhteydessä 12.3.2011, jolloin sen toimivuus
testataan bändille ominaisissa olosuhteissa, rokin pauhatessa täydellä teholla taustalla.
www.jarvisuomenportti.fi
Keskustelut (4 viestiä)
Moderaattori
Rekisteröitynyt 30.03.2007
10.02.2011 klo 12.35
10.02.2011 klo 14.07
10.02.2011 klo 17.28
10.02.2011 klo 17.59
Kirjoita kommentti