Tuorein sisältö

Colossal Caven fyysinen PC-julkaisu hämmästytti Sierra-mies Ken Williamsiakin

15.08.2024 klo 23.00 | Luettu: 817 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Sierran takana vaikuttaneet Ken ja Roberta Williams toivat Colossal Cave -pelin nykypäivään. Fyysiset versiot pelistä julkaistiin eri alustoille Limited Run Gamesin toimesta. PC-versio kuitenkin yllätti kaikki koollaan: perinteisesti 80- ja 90-luvun tietokonepelit julkaistiin niin kutsuttuina big boxeina eli suurissa pahvikoteloissa, jollaisen näkemiseen nostalgiannälkäiset fanit olivat jo virittäytyneet. Moderni versio Colossal Cavesta olikin lopulta kaikkea muuta kuin kolossaalinen. Kuvassa X-käyttäjä @indiana_duck havainnollistaa, kuinka pieni pelilaatikko Limited Run Gamesilta saapui.

Ennakkotilaajat ovat saaneet Colossal Caven hyppysiinsä ja myös itse Ken Williams on ihmetellyt kotelon pienuutta. "En oikein tiedä, kuinka siitä tuli niin pieni. Limited Run Games on tehnyt päätöksen ja olen varmastikin itse hyväksynyt laatikon ulkonäön, mutta ilmeisesti olen luullut, että kyse olisi Sierra-kokoisesta lopputuloksesta. En tajunnut, kuinka pieni se oli, ennen kuin näin sellaisen omin silmin viikko sitten", Williams kommentoi tapausta.

Hän kuitenkin lisää lämmenneensä yllättävälle toteutukselle. "Ensireaktioni oli kielteinen, mutta sitten totesin sen olevan kuitenkin aika hieno ja näyttävän hyvältä kirjahyllyssäni." PC-version laatikossa tulee mukana USB-tikku, josta löytyvät pelitiedosto sekä avainkoodi Steam-jakelua varten. Lisäksi sähköinen paketti sisältää e-kirjoja, dokumenttielokuvia, taustakuvia ja muuta peliin liittyvää sisältöä.

Lähde: Time Extension

V2.fi | Anne Kukkura
< Dragon Age: The Veil... Fantasiamaailmaan si... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

17.08.2024 klo 23.06

Eipä tuota isoksi laatikoksi voi sanoa hyvältä tahdollakaan. Olisin ollut pettynyt jos olisin tuon ostanut.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova