Tuorein sisältö

''Jotain tuli läpi penkistä'' - Wreckfest 2 julkistettiin

02.08.2024 klo 23.15 | Luettu: 3364 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tänä iltana järjestettiin THQ Showcase, jossa julkistettiin muun muassa jatko-osa kotimaiselle Wreckfest-rälläilylle, eli Wreckfest 2. Bugbearin romurallissa on mukana muun muassa jaetun ruudun kaksipeli, täysin kustomoitavat autot, realistisempaa tuhoa ja paljon muita uudistuksia.

Tältä PlayStation 5:lle, Xbox Series S|X:lle ja PC:lle tulossa oleva peli näyttää videolla ja kuvissa:








V2.fi | Manu Pärssinen
< Like A Dragonin Kazu... Videopelijulkaisu Ga... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Cubisti

03.08.2024 klo 00.20 5 tykkää tästä

Bugbear on viimeisiä autopelikehittäjiä joihin voi luottaa kun Criterion meni tuhoamaan osaamisensa Burnout Paradisen jälkeen. Toinen olisi Geoff Crammond jos enää tekisi pelejä, mutta edellisestä on jo yli 20v.

Hienoa, että Bugbear porskuttaa vielä. Rally Trophyn uusioversiota odotellessa.
lainaa
Melbo

03.08.2024 klo 04.55 4 tykkää tästä

Cubisti kirjoitti:
Bugbear on viimeisiä autopelikehittäjiä joihin voi luottaa kun Criterion meni tuhoamaan osaamisensa Burnout Paradisen jälkeen. Toinen olisi Geoff Crammond jos enää tekisi pelejä, mutta edellisestä on jo yli 20v.

Täysin samaa mieltä! Ei voi kuin hattua nostaa BB:lle. Tekevät rohkeasti omanlaisiaan autopelejä, jotka eivät ehkä myy satoja miljoonia, mutta ovat aivan täyttä timanttia juuri sen tyylisistä peleistä pitäville.

Nykyään oikeastaan lähes kaikki muut pelistudiot suunnittelevat ja tekevät sellasia pelejä joilla tietävät saavansa maksimaaliset tuotot. Se ei todellakaan tarkoita että ne studiot tekisivät peleistään parhaita mahdollsia, vaan sitä että mennään sieltä mistä aita on matalin. Tehdään ok peli ottamatta riskejä ja yritetään vähän miellyttää kaikkia jotenkin.

BB:llä pelejä tehdään selvästi intohimolla ja juuri sillä omalla tyylillään, samalla kuitenkin kuuntelevat fanejaan.
lainaa
destev

03.08.2024 klo 11.07 5 tykkää tästä

Melbo kirjoitti:
Tekevät rohkeasti omanlaisiaan autopelejä, jotka eivät ehkä myy satoja miljoonia, mutta ovat aivan täyttä timanttia juuri sen tyylisistä peleistä pitäville.


Kuka olikaan se viisas joka sanoi vapaasti tulkiten jotenkin näin: "Jos yrität tehdä peliä kaikille, tulet tekemään pelin joka ei ole kenellekään."

Yhteistä lähes kaikille niille peleille joita pelataan vuosikausia, jopa vuosikymmeniä julkaisun jälkeen, on se että niitä ei ole edes yritetty tehdä kaikkia miellyttäviksi. Sille on hyvä syy miksi esim. Ubisoftin kaikki pelit kuolee muutaman vuoden jälkeen. Suurista kaikille suunnatuista peleistä GTAV nousee ainoana poikkeuksena mieleen ja loput poikkeukset on kaikki vintage-osastoa.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova