Tuorein sisältö

No Man's Sky kasvaa ja laajenee edelleen - tuleva päivitys lisää peliin rutkasti uutta sisältöä

20.07.2024 klo 11.00 | Luettu: 1218 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


No Man’s Skyn julkaisu oli aikanaan monelle karvas pettymys, sillä peli ei sisältänyt lähellekään sitä kaikkea, mitä kehityksen aikana lupailtiin. Pelistä vastaava Hello Games on kuitenkin sinnikkäästi jatkanut vuonna 2016 ilmestyneen pelin päivittämistä, jonka myötä pelikokemus on vuosien mittaan jatkuvasti parantunut.

Nyt peliin on ilmestymässä seuraava suuri päivitys, joka kantaa nimeä “Worlds Part I”. Päivityksen kerrotaan olevan sisällöltään massiivinen ja se tuo peliin uutta teknologiaa, tuoretta pelisisältöä sekä erilaisia kasveja ja eliöitä. Päivityksen myötä myös pelin graafinen ilme kohenee merkittävästi, sillä muun muassa vesiefektejä on paranneltu. Veden kerrotaan myös reagoivan ympäröivään maailmaan aiempaa dynaamisemmin.

Päivityksen ilmestymispäivä on tässä kohtaa tuntematon, mutta sen sisältöä esittelevän trailerin voit katsoa alapuolelta.


Ja jos perustraileri ei riitä, julkaisi Hello Games aiheesta toisenkin videopätkän, jossa pelin kehittäjä Sean Murray sukeltaa tulevan päivityksen sisältöihin vieläkin syvällisemmin. Tämän pätkän voit katsoa alapuolelta.


V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< Kauan sitten kaukais... Syksyllä ilmestyvää ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

20.07.2024 klo 11.36 1 tykkää tästä

Ihan mielenkiintoinen peli, vr:llä tai ilman. Pitäisi pelata sitä taas, viimeistään kun päivitys tulee.
lainaa
gnownfksbdngb

20.07.2024 klo 21.26 2 tykkää tästä

nayttaa ihan joltain fortnitelta graafisesti ei kiinnosta yhtaan tutkia jotain pikkukakkosplaneettoja avaruuden pitaa ol kylma ja kova ja tumma
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova