Uudistetun System Shockin Kickstarter-kampanja käynnistyi ilmaisen demon kera
Night Dive Studiosilla on jo muutaman vuoden historia pelisarjan kanssa. Kehittäjä on työstänyt modernit julkaisuversiot alkuperäisistä peleistä nykylaitteistojen kanssa yhteensopiviksi, ja viime vuonna se julkaisi alkuperäisestä vuonna 1994 julkaistusta pelistä parannellun version System Shock Enhanced.
Nyt joukkorahoitettava uusi versio on rakennettu kokonaan alusta asti uusiksi Unity Engineä käyttäen. Mukana projektissa on alkuperäisen System Shockin taiteilija Robb Waters, jonka kädenjälkeä ovat muun muassa myös BioShock-pelisarja ja Thief. System Shockin tarinankerrontaa työstämään on tuotu muun muassa Fallout 2:ta ja New Vegasia kehittänyt Chris Avellone.
Kampanjan yhteydessä julkaistu pre-alpha-demo antaa vähän esimakua tulevasta, vaikka valmis peli saattaakin näyttää lopulta varsin erilaiselta.
Alla kampanjan esittelyvideo:
900 000 dollarin rahoitukseen pyrkivä joukkorahoituskampanja on saavuttanut yhden päivän aikana jo reilusti yli puolet tavoitteesta. Kampanja kestää 28. heinäkuuta asti. Pelin digitaalisen kopion saa hankittua 30 dollarilla, lisäherkuilla varustetun digitaalisen version 50 dollarilla ja fyysisen painoksen pelistä saa rahoittamalla kampanjaa 75 dollarilla. Luonnollisesti tarjolla on myös suurempia paketteja, joihin kuuluu muun muassa pääsy kehittäjäfoorumeille, pelin soundtrack ja System Shock -miniatyyrifiguuri.
Jokainen sitoumus 50 dollarista ylöspäin sisältää myös digitaaliset kopiot vuoden 1999 pelistä System Shock 2 ja viime vuonna julkaistusta remasteroinnista System Shock Enhanced.
Kampanja tulee mitä todennäköisimmin onnistumaan, joten valmiin pelin olisi määrä saada julkaisunsa PC:lle ja Xbox Onelle joulukuussa 2017. Ensimmäinen lisämaali 1,1 miljoonaa dollaria tuo pelin myös Macille ja Linuxille, minkä lisäksi peli saa Razer Chroma -tuen.
Kampanjasivuille pääsee tästä.
Keskustelut (1 viestiä)
01.07.2016 klo 00.04
No pyytävät sentään ihan kohtuullisia summia. Tuon statuksen kanssa voisivat helposti pyytää sataaviittäkymppiä ja monet jonottais jeesuksen paluuta