Tuorein sisältö

Tuskassakin nähtävä ruotsalainen Solence julkaisi kesäisen raikkaan yllätyksen

03.05.2024 klo 10.05 | Luettu: 284 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsista maailmalle ponnistanut, sittemmin Los Angelesiin sijoittunut Solence on modernia elektronista rockia työstävä yhtye, joka suorastaa huokuu positiivista bile-energiaa. Tuskassakin nähtävän bändin tänään julkaistu single F**k The Bad Vibes on vauhdikas ja railakas kappale, joka yllättää.

"Meistä alkoi tuntumaan, että kaikessa raskaassa musiikissa on nykyään sama synkkä sanoma, ja lähes samat soundit. Se on toki ihan ok, mutta me halusimme tuoda raskaan musiikin skeneen jotain hauskaa ja erilaista energiaa. F**k The Bad Vibes on nimenomaan hauska kappale, josta pidämme todella paljon. Sen sanoma kumpuaa suoraan sydämistämme – elämä ei todellakaan ole aina helppoa, ja välillä itseään joutuu muistuttamaan: ’sinä olet ohjaimissa, ja on täysin okei haistattaa pitkät huonoille viboille!"

Yhtye on tehnyt kappaleelle myös musiikkivideon, jolla parodioidaan Ghostbustersia. Ohjaajina ovat toimineet Michael Lombardi (Papa Roach, The Retaliators) sekä Myles Erfurth (Dead Sara, Ice Nine Kills).

Better Noise Musicin kanssa juuri diilin tehnyt Solence on kasvattanut ympärilleen kansainvälisen fanikunnan kiertämällä yhtyeiden, kuten Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills sekä Electric Callboy kanssa. Tänä kesänä yhtye nähdään useilla isoilla eurooppalaisilla festivaaleilla, kuten Graspop Metal Meeting, Resurrection Fest, Nova Rock Festival sekä tietysti Tuska. Solence esiintyy Suvilahdessa lauantaina 29.6.



(Foto Dylan Eddinger)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uudistunut Jesse Kai... 'En halunnu kuulla m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova