Tuorein sisältö

Uudistunut Jesse Kaikuranta on soundiltaan elektronissävytteistä ja tanssittavaa poppia - hitti vai huti?

03.05.2024 klo 09.06 | Luettu: 460 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Musiikillisesti uudistunut Jesse Kaikuranta julkaisi tänään uuden singlen Tuu tuu tupakkarulla.

Vajaan parin vuoden ajan julkaisutauolla ollut artisti esittelee kappaleensa myötä tuotannostaan uudenlaisen puolen, sillä Tuu tuu tupakkarulla on soundiltaan elektronissävytteistä ja tanssittavaa poppia. Tänään julkaistu single määrittelee Jesse Kaikurannan uuden musiikillisen suunnan.

"Kaikki juontaa juurensa omaan lapsuuteeni, sillä olen jo silloin rakastunut elektroniseen musiikkiin. Ihan täysin uudelta suunnalta tämä ei siis itselleni tunnu, sillä nyt olen sen äärellä mitä olen aina halunnut tehdä. Aiemmin ei tähän vielä uskallus riittänyt, mutta nyt kaikki tuntuu loksahtaneen paikalleen tosi oikealla tavalla. Olen tosi innoissani, että pääsen vihdoin julkaisemaan uutta".

Vaikka Kaikurannan musiikista löytyy uusia elementtejä, hänen vanhaa ja uutta materiaalia yhdistää artistille ominainen sielukas ja tunnistettava tulkinta. Uudessa materiaalissa kuuluvat myös entistä suoremmat ja rehellisemmät lyriikat, joita käsitellään sukupuoleen takertumatta.

Tuu tuu tupakkarulla -kappaleen tekijätiimin muodostavat artistin lisäksi Jukka Jahnukainen ja Henri Piispanen. Sama kokoonpano viimeistelee parhaillaan myös Jesse Kaikurannan tulevaa uutta materiaalia.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sairaus iski Mr. Lor... Tuskassakin nähtävä ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova