Tuorein sisältö

Tom Hollandin Spider-Man 4 ja hänen Christopher Nolan -leffansa ovat melkein Barbenheimer-tilanteessa

Eilen klo 23.55 | Luettu: 333 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Barbenheimer" viittaa Barbie- ja Oppenheimer-elokuvien yhteiseen ensi-iltapäivään ja siihen, että internet päätti tukea molempia hyvin erilaisia elokuvia.

Oppenheimer-ohjaaja Christopher Nolan saa seuraavan elokuvansa valmiiksi 17. heinäkuuta 2026. Leffasta ei tiedetä paljoa, mutta mukana ovat Matt Damon ja Tom Holland. Kuvaukset alkavat ensi vuoden alussa.

Kun Holland saa Nolanin leffan purkkiin, hän siirtyy filmaamaan Spider-Manin seuraavaa sooloelokuvaa. Silläkin on nyt virallinen ensi-iltapäivä: 24. heinäkuuta 2026.

Viikon ero tarkoittaa sitä, että Holland kilpailee itseään vastaan. Jos kumpikaan leffa ei siirry (ja monet, monet leffat ovat siirtyneet viimevuosina), saattaisi olla kokeilemisen arvoista siirtää ne reilusti samalle päivälle. Internet rakasti Barbenheimer-ilmiötä. Internet väitti rakastavansa myös "Keanu Reeves -päivää" eli tilannetta, jossa The Matrix 4 ja John Wick 4 saapuvat teattereihin samana päivänä. Se tilanne peruuntui, kun koronaviruspandemia siirsi molempia tuotantoja.

Uusi Spider-Man on ensimmäinen Marvel-elokuva Avengers: Doomsdayn jälkeen ja samalla ainoa julkistettu Marvel-elokuva Doomsdayn ja Avengers: Secret Warsin välissä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Fassbender j... Kahdesti Britannian ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova