Tuorein sisältö

Agatha All Along 7/9: kuolema 6 vuotta myöhässä

Eilen klo 23.00 | Luettu: 267 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 7/9:
Death's Hand in Mine


Tiesin että kahta tympeää "bonusnoitaa" kommentoidaan vielä, mutta kaksi muuta kuolivat tekemättä mitään, joten se olisi piristävän kamalaa, jos loputkin vain haihtuisivat. Nihkeästi nyökkään sille, että tarot-mummon näyttelijä väläyttää tasoja, kun mummo irtaantuu ajasta ja yrittää (itsekin) ymmärtää roolinsa. Tarinan rakenteella leikkiminen menee vaihteluna, mutta homman pointti pysyy hämäränä.

Tympeitä ovat myös pakohuoneet, mutta kun Agatha ja poika harrastavat cosplayta uusimmassa sellaisessa kahdestaan, toivoin sen olevan laatuaikaa heille. Pojalla on kahden sekunnin kohtaus, jossa hän tiedostaa olevansa "fabulous" "Pahattarena". Hurraa. Sitten tarot-mummo vie, Agathan toimittaessa tyhjää.

Mummon on oivallettava miten kortteja lätkitään ennen kuin miekkakatto saavuttaa lattian. Loppuratkaisu:

En luokittele Aubrey Plazan noitaa "tympeäksi bonukseksi". Hän on kiva ja hädintuskin läsnä. Nyt paljastuu, että hahmo onkin "tarot-kortti" eli Kuolema. Se on absoluuttisen merkityksetöntä. Marvelin Kuolema on se hahmo, jonka vuoksi Thanos tappaa puoli universumia. The Avengers -elokuvan lopputekstikohtaus viittasi asiaan. Elokuvat vaikuttivat etenevän eeppiseen ja loogiseen tilanteeseen, jossa erillinen kuoleman jumala Hela voitetaan kertaalleen ja sitten hän on se "Kuolema", jonka vuoksi Thanos toimii. Hela ilmaisi tuntevansa Thanosin hanskan... Kun Hela oli voitettu, Thanosin alus ilmestyi paikalle samassa leffassa... Mutta Hela unohdettiin. Perinteisempään Kuolemaan ei edes viitattu. Jatkumo tyrittiin suhteellisessa mielessä jo silloin. Nyt jatkumo on tilanteessa, jossa materiaali toimisi paremmin jatkumosta irrotettuna.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 6/9

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixin pikkujoulu... Sacha Baron Cohen to... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova