Tuorein sisältö

Ruotsalainen supertähti julkaisi odotetun albumin

Eilen klo 10.46 | Luettu: 253 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsalainen supertähti Benjamin Ingrosso on julkaissut tänään odotetun albuminsa "Pink Velvet Theatre". Äänimaailmaltaan erottuva ja poikkeuksellinen kokonaisuus yhdistelee poppia, mahtavia menneen ajan musikaaleja sekä ajattomien legendojen, kuten Bee Geesin, Queenin ja Elton Johnin, musiikkityylejä.

Levyn ovat tuottaneet kansainvälisesti mainetta niittäneet Vincent Pontare ja Salem Al Fakir (Avicii, Katy Perry, Madonna, Lady Gaga), jotka ovat myös kirjoittaneet kappaleita yhdessä Ingrosson kanssa.

"Tämä albumi on syntynyt ja kehittynyt oman henkilökohtaisen kasvuni rinnalla laulajana ja lauluntekijänä. Albumi on moderni rakkaustarina, kuin tämän päivän Romeo ja Julia. Sisältö kulkee todellisuuden ja mielikuvituksen välillä. Albumin nimi Pink Velvet Theatre viittaa epätodelliseen universumiin, kirjavaan tilaan, joka on täytetty intensiivisillä tunteilla ja vivahteikkaalla kuvituksella. Jokainen kappale on oma tarinansa."

Ruotsin suurimpiin supertähtiin lukeutuvan Benjamin Ingrosson kansainvälisen ura käynnistettiin tammikuussa ensimmäisellä singlellä Kite. Ruotsin Spotify-listan kärkeen noussut kappale on kerännyt yli 35 miljoonaa striimiä ja ylittänyt platinarajan artistin kotimaassa. Kappale nousi myös Suomessa radioiden soittolistoille ja kasvoi hitiksi myös muissa Pohjoismaissa sekä Keski-Euroopassa. Kansainvälisesti Benjamin Ingrosson tuotantoa on striimattu miljardi kertaa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotimaisen vaihtoeht... Jösses sentään, The ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




Ephemeris - 4X avaruustrategiaa, aitoa 3D-taistelua -  joukkorahoita nyt!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova