Tuorein sisältö

God of War -tv-sarja menetti tekijänsä, mutta nyt Outlander- ja Star Trek -setä saa yrittää

Eilen klo 22.40 | Luettu: 156 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


God of War -peleihin perustuvan tv-sarjan suunnittelu alkaa alusta, tai siltä tilanne näyttää ulkopuolisten silmissä. The Wheel of Time -sarjan vetäjänä tunnettu Rafe Judkins ja kumppanit lähtivät kävelemään viikko sitten. Nyt sarjan vetäjäksi on palkattu Ronald D. Moore, joka on työskennellyt mm. 90-luvun Star Trek -sarjojen ja 2000-luvun Battlestar Galactican parissa. Hänen tuoreempia sarjojaan ovat Outlander ja For All Mankind.

God of War -pelit alkoivat vuonna 2005. Päähenkilö Kratos on kalju mölyapina, joka kostaa kreikkalaisille hirviöille ja jumalille niin pontevasti kuin kulloinenkin PlayStation sallii. Tuoreimmat osat ovat edenneet skandinaavisen mytologian reviirille, esitelleet Kratosin pojan ja panostaneet menestyksekkäästi myös tarinankerrontaan. Pelit lukeutuvat PlayStationin kruununjalokiviin.

Se jää nähtäväksi, mitä tyyliä tv-sarja edustaa, mutta sen tuottava Amazon todennäköisesti ottaisi kernaammin HBO:n The Last of Us -sarjan ja 300-leffan karkean välimuodon kuin uuden The Wheel of Timen.

Kuvassa on uusin peli God of War Ragnarök.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ellinoora julkisti t... Jenkkiartisti Jelly ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova