Tuorein sisältö

2024 se ei yllätä, mitä sisko- ja velipuoli säätävät: Cruel Intentions -traileri

Eilen klo 21.40 | Luettu: 174 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuonna 1999 valmistunut jännäri Julmia aikeita (Cruel Intentions) perustuu klassikkoromaaniin Vaarallisia suhteita. Samaan romaaniin perustuu myös 3 Oscarilla palkittu pukudraama Valheet ja viettelijät, mutta Julmia aikeita tavoitteli aivan eri yleisöä eli teinejä ja nuoria aikuisia.

Tapahtumat tuotiin nykyhetkeen. Pääosissa nähtiin kuumat nimet Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon. Tuohon aikaan leffajulisteita pakattiin lehtien väliin ja lehtiä luettiin, joten jo Gellarin rintavako on kulttimaineessa.

Gellar ja Phillippe näyttelivät ylimielisiä sisarpuolia, jotka löivät vetoa. Jos velipuoli epäonnistuu Witherspoonin hahmon viettelemisessä, siskopuoli saa velipuolen luksusauton. Jos velipuoli onnistuu, siskopuoli lupaa työntää päänsä pesukoneeseen ja jäädä jumiin. Google Trends ei suostu vahvistamaan, onko sisarpuolierotiikan määrä vähentynyt vai lisääntynyt sittemmin.

21. marraskuuta alkaa uusi Cruel Intentions -sarja, joka perustuu elokuvaan. Juonittelijat ovat yhä sisarpuolia. Tällä kertaa he pyrkivät viettelemään Yhdysvaltain varapresidentin tyttären. Sarjaa esittää Prime Video.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robert Pattinson pal... Ellinoora julkisti t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova