Tuorein sisältö

Robert Pattinson palaa juurilleen mutta mahdollisesti vastapuolelle

Tänään klo 20.40 | Luettu: 231 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Robert Pattinson löi itsensä läpi satavuotiaan namusedän roolissa. Nyt kun entinen Twilight-tähti on tehnyt taidetta ja Batmanin hommia, se ei ole erityisen hyvä vitsi, jos hän näyttelee namusetiä jahtaavaa journalistia. Se sen sijaan on, jos hän näyttelee itse virallista namusetää tai sellaiseksi syytettyä henkilöä?

Pattinson on lähteestä riippuen kiinnitetty tai ehdolla rikoselokuvaan nimeltä Primetime ("paras katseluaika"). Tarkkoja tietoja juonesta ei vahvisteta, mutta sisäpiirilähteiden mukaan elokuva on inspiroitunut tosi-tv-sarjasta To Catch a Predator. Tv-sarjassa pyrittiin houkuttelemaan ansaan seksuaalirikollisia tai potentiaalisia sellaisia, jotka kiinnostuivat noin 12-13-vuotiaista hahmoista, joita sarjan tiimiin kuuluvat aikuiset näyttelivät nettichatissa.

Tv-sarja sai aikanaan kritiikkiä mm. vakavien asioiden viihteellistämisestä, joten leffalla on useampi mahdollinen polku tallattavanaan. Ohjauksesta vastaa Lance Oppenheim, joka tunnetaan dokumenttiohjaajana, joten ehkä hänellä on sanottavaa dokumenttien etiikasta. Hänen töitään ovat mm. Some Kind of Heaven ja Spermworld.

Kuvassa on Twilight - Houkutus.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kevin Costner lähti,... 2024 se ei yllätä, m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova