Tuorein sisältö

Kevin Costner lähti, mutta pääsi kuitenkin mainokseen: Yellowstone-traileri

Tänään klo 19.40 | Luettu: 195 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tv-sarjojen kausien ja varsinkin viimeisten kausien jakaminen useaan osaan on yleistä. Hitusen eksoottisempaa on se, kun vuosittain jatkuva sarja jakaa viimeisen kauden kahtia, pitää kahden vuoden tauon puolikkaiden välissä ja menettää siinä välissä pääosanesittäjän. Kevin Costner on vahvistanut, ettei hän ole enää mukana. Hänen itsensä ohjaama Horizon-elokuvasarja vei hänen huomionsa.

Yellowstone jatkuu 10. marraskuuta. Uusi traileri on teknisesti "Yellowstone-traileri" eikä "Yellowstonen viimeisen osan traileri", joten Costner on mukana siinä.

Kahtia jaettu viimeinen kausi on numero viisi. Yleisen käsityksen mukaan huippusuosittua sarjaa olisi tehty enemmänkin, jos Costner-tilanne olisi vakaa.

Tuoreen juorun mukaan kuudetta kautta harkitaan jälleen. Varmaa tietoa on se, että Michelle Pfeiffer tulee tähdittämään The Madison -sarjaa, joka sijoittuu Yellowstonen jälkeiseen aikaan. Huhujen mukaan pääsarjan mahdollinen kuudes kausi kytkeytyy The Madisoniin, ja väitetysti se on yhä avoinna, onko Costner mahdollista houkutella mukaan 6. kaudelle.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maustetytöt erikoisk... Robert Pattinson pal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova