Tuorein sisältö

Ruotsalaisen metallisuosikin laulaja vierailee kotimaisen Strålen uudella julkaisulla

Tänään klo 10.54 | Luettu: 343 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Melodista alternative metallia työstävän kotimaisen Strålen uudella singlellä sekä musiikkivideolla vierailee ruotsalaisen Soilworkin Björn Strid.

Helsinkiläinen Stråle on ottanut jälleen askelen eteenpäin urallaan, julkaisemalla seuraavan singlen tulevalta pitkäsoitoltaan. Levyltä on tähän mennessä saatu kuunteluun suoratoistopalvelujen soittolistoiltakin tutut singlet The Heart You Tore Apart, Close Is Not Enough sekä Destined for Desire.

Tuoreella Resist & Reform -sinkulla bändi otti askelen kohti raskaampaa tulkintaa, ja yhdisti voimansa tuottaja Teemu Aallon kanssa, joka tunnetaan työstään mm. Insomniumin sekä Omnium Gatherumin kanssa.

Lisäksi biisillä ja musiikkivideolla vierailee Soilworkin laulaja Björn ”Speed” Strid. Musiikkivideo julkaistaan marraskuun 6. päivä. Uutta singleä juhlitaan tänä lauantaina loppuumyydyssä Semifinalissa Helsingissä.

”Kun Resist & Reform alkoi löytämään muotoaan treeneissä, minulla oli kasvava tunne, että tällä kappaleella voisin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni, ja pyytää Björniä mukaan biisiin. Tämä kappale sopisi täydellisesti hänen uniikille laulusoundilleen! Lähestyin häntä, ja hän lähti innoissaan mukaan tekemään yhteistyötä niin kappaleella kuin myös sen musiikkivideolla. Tämä kappale on mahtavan yhteistyön lopputulos, enkä voisi olla siihen tyytyväisempi”, Strålen säveltäjä-kitaristi Andi Lehtinen kertoo.

Viime vuonna yhtyeen riveihin liittynyt laulaja Daniel Jakobsson (Royalen, Superdiesel) kertoo uuden singlen sanoituksista:

”Resist & Reform on syntynyt siitä turhautumisesta, että vielä vuonna 2024 tappelemme edelleen keskenämme, ja rakennamme yhteiskuntia vihan ja ahneuden perustuksille. Meidän täytyy vastustaa sekä uusiutua (engl. resist and reform). Musiikilla, erityisesti metallilla on voima yhdistää ihmisiä, ja me haluamme tehdä osuutemme sen eteen.”

Tulevan albuminsa ohella Stråle valmistautuu myös Euroopan-kiertueeseen Orphaned Landin matkassa. "Motorcultor Across Europe Tour 2024" -kiertuekaravaani starttaa marraskuun 28. päivä Hollannista.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallisuosikki Jinj... Maustetytöt erikoisk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




Ephemeris - 4X avaruustrategiaa, aitoa 3D-taistelua -  joukkorahoita nyt!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova