Tuorein sisältö

Metallisuosikki Jinjer julkaisi uuden näytteen tulevalta albumilta - luvassa bändin uran raivokkain levykokonaisuus

Tänään klo 10.12 | Luettu: 200 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ukrainalainen metalliryhmä Jinjer julkaisee viidennen studioalbuminsa ensi helmikuussa. "Duél"-albumilta on nyt saatu lisää maistiaisia Kafka-singlen julkaisun myötä.

Napalm Recordsin kautta julkaistava Duél on Jinjeriä parhaimmillaan tarjoillen teknistä groovea, progressiivisia elementtejä sekä vokalisti Tatiana Shmaylukin kauniit puhtaat ja toisaalta taidokkaat örinävokaalit.

"Loputtomalla maailmankiertueellaan" kiertävä bändi on nauttinut menestystä kaikilla julkaisuillaan, joista erityisesti vuoden 2021 "Wallflowers" vei bändin uudelle tasolle.

Tänään julkaisu uusi Kafka-single pureutuu hitaasti kaivaen kuulijan ihon alle ja yllättää lopun melkoisella rytinällä.

Duél vie Jinjerin myös entistä aggressiivisempaan suuntaan. Kyseessä lienee Jinjerin tähänastisen tuotannon raivokkain kokonaisuus. Bändi jatkaa albumilla yhteistyötä tuottaja Max Mortonin kanssa, joka on ollut mukana toisena tuottajana, miksaajana ja masteroijana.

"Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Tatiana teki laulun esituotannon, joten on turvallista sanoa, että mikään julkaisuistamme ei ollut niin hyvin harkittu kuin tämä. Koettelemme modernin progressiivisen metalligenren rajoja, mutta samalla homma pysyi tyylikkäänä, jännittävänä ja äärimmäisenä. Otimme haasteen laajentaa musiikillista horisonttiamme entistä laajemmalle, jotta Duélista tulee seuraava askel bändin musiikillisessa kasvussa ja toivottavasti metallimusiikin kehityksessä yleensäkin".

JInjer suuntaa jälleen kiertueelle kuun lopulla, tällä kertaa ensin Sepulturan kanssa, ja matkan seuraavat etapit on piirretty jo pitkälle vuoteen 2025. Ennen kuluvan vuoden loppua Jinjerillä on soitettavanaan vielä yli 30 keikkaa!




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Seinäjoen Vauhtiajot... Ruotsalaisen metalli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




Ephemeris - 4X avaruustrategiaa, aitoa 3D-taistelua -  joukkorahoita nyt!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova