Tuorein sisältö

The Bear 2-8 ja 2-9: kaikilla on kivaa 30 minuuttia, kun jengi palaa maailmalta

Tänään klo 00.50 | Luettu: 244 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 8 ja 9:
Bolognese ja Omelette


Mutkattomuutta. Carmylla ja naisella synkkaa. Carmy myös mainitsee pyrkivänsä eroon takaumajakson traumoista. Hienostoravintolassa harjoitellut renttu ymmärtää sivujuonensa pointin, ja nuori kokki tuo pöytään Tanskan taidot. Yhtälöstä karannut vanha jäärä myöntää olevansa jäärä, eikä simppeli asia ehkä enempää tarvitse. Pääpiirtein tämä on hyvien sivujuonten Avengers eikä jännitteiden puutostila.

"Ratkaisin muuten meidänkin ongelman", toteaa Carmy Sydneylle, vaikka Sydneyn oma aika on ristiriidassa harmonian kanssa. Asia huomioidaan sävyn ehdoilla, ja sävy on se, että jopa varoitus taloudesta tulee lempeän hymyn kera. Kiva. Kaikki ei ole ansaittua tai aukotonta, mutta se riittää hyvin, että keskeisille asioille pyrittiin antamaan omat luvut.

9. jaksossa kirjaimellisesti tehdään omeletti ennen ravintolan "kutsuvierasensi-iltaa". Kokki pyöräyttää sen silkkisesti, mutta tryffelien sijaan siihen tulee perunalastuja ja se tarjoillaan hallintopuolen henkilölle. Hetken olin varma, että tämä on vitsi, mutta tässähän on tarkoitus arvostaa ylimääräistä syytä (jakson nimeä) maistella mutkattoman inhimillistä hetkeä.

9. jakso on siirtymä takaisin kohti kovan bisneksen ongelmia ja parisuhdepulmia. Kaaoottisesta kokkailusta saadaan taas vihiä, ja rahoittajan sävy hieman vakavoituu pesäpallovertausten merkeissä.

Edeltävät jaksot ovat näitä kahta iskevämpiä itsenäisinä pätkinä, mutta esimerkiksi kun reteä renttu pyytää yhdeltä kollegalta anteeksi yleistä asennettaan eli näennäisen pieniä asioita 8. jaksossa, se on sadonkorjuuta. Aiemmat ansiot tuntuvat.


Keskiarvo 17 jakson jälkeen:


< Jakso 2-7

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica julkisti l... Chris Hemsworth on D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova