Tuorein sisältö

Nyt on jo aika - varata tulevan kesän Provinssin majoitus!

Tänään klo 10.50 | Luettu: 151 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Provinssi-festivaalin järjestävällä taholla on asiaa.

Nyt on jo aika - Camp Provinssin leirintämajoitustuotteet on nyt avattu myyntiin.

Aivan Provinssin festivaalialueen kyljessä sijaitseva Camp Provinssi palveluineen uudistuu jälleen hieman, sillä pitkään leirinnän palveluihin vaikuttanut koulun rakennustyömaa valmistuu. Palveluista ja leirinnän ohjelmasta tiedotetaan lisää keväämmällä.

Tutut majoitustuotteet, kuten perinteinen telttaleirintä Camp Provinssi, vehreämpi ja rauhallisempi Silent&Green sekä kovasti tykätty Mökkikylä ovat nyt myynnissä. Myös Seinäjoen Leirintäalueen leirintäpaikat ovat saatavilla.

Lue lisää erilaisista majoitusvaihtoehdoista Provinssin verkkosivujen majoitus-sivulta. Varaukset Provinssin oman verkkokaupan kautta.

Huom, muista myös harjoittelijahaku:
Provinssin tuotantotiimiin haetaan tulevalle kaudelle palkalliseen harjoitteluun tuotannon harjoittelijaa (pääpainona alue- ja palvelutuotanto), kumppanituotannon harjoittelijaa, graafisen viestinnän (ja viestinnän) harjoittelijaa sekä henkilöstö- ja artistituotannon harkkareita. Hae mukaan 7.11. mennessä.

Provinssi juhlitaan Seinäjoella 26.6.-28.6.2015. Ensimmäiset artistijulkistukset ovat Lorna Shore, Electric Callboy, Flogging Molly sekä Haloo Helsinki!


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maustetytöt, viimeis... Raivoisa, nopea, jyr... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova