Tuorein sisältö

Agatha All Along 6/9: totuus ainoasta relevantista tulokkaasta

Eilen klo 23.00 | Luettu: 248 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 6/9:
Familiar by Thy Side


Arvostelu on teknisesti kehu, mutta se ei näytä siltä, mikä on reilua, sillä inhosin jaksoa vielä 75% kohdalla.

Taustoja. WandaVision-sarjan Elohopea- eli X-Men-kusetus on keskeisin syy, miksen kunnioita lainkaan Wandan mielikuvituspentuja. Nekin tulivat tyhjästä. Nekin haihtuivat ilmaan. Tehdään nyt leffa (Doctor Strange 2) siitä, kuinka Wanda suree aivopierujaan! Jos Marvelin selän mursi Kang-juonen ajaminen seinään, WandaVision vastaavasti nyrjäytti koko jatkumon nilkan, koska sen perintö haarautuu niin moneen suuntaan.

Tämä sarja ilmoitti, että teinigootti onkin Wandan poika. Nyt jakson mittainen takauma selventää, että teinigootin ruumis kuului toiselle pojalle, kun WandaVision-sarjassa posahti. Toinen poika menetti muistinsa, eikä saanut sitä takaisin. Myöhemmin hän ymmärsi olevansa Wandan aivopierupojan viimeinen tuhnu vieraassa ruumiissa, joten hän vapautti Agathan, ja nyt sarja voi alkaa, joo, millä tahansa sekunnilla.

Horisin nuorena, että Fight Club olisi parempi, jos mielikuvitusolennoksi paljastunut hahmo paljastuisi vielä muuksikin. Olin 100% väärässä, mutta jos nyt alkaisi elokuvauniversumi, jossa yhdistyy Fight Club ja Kiviset ja Soraset, koska Brad Pittin hahmo oli koko ajan The Great Gazoo, arvostaisin sitä enemmän kuin tätä jaksoa kohdassa 74%.

Sitten lepyin. Jos en voi sietää edes viittausta Wandan pentuihin, ainoa tapa myydä heidät itselleni on antaa mysteerihahmon hengittää ennen kuin hän paljastuu Wandan pennuksi. Goottipoika on kuivahko, muttei sarjan isoin ongelma. Kun Agathaa on pilkattu lisää takaumassa, hän ehkä jopa saa olla se muinainen roisto, joka hän on. Siinä on sävyjä, kun he lähtevät käppäilemään kahdestaan toisiaan epäillen.

Joten: muut noidat olivat absoluuttista ajanhukkaa kuten ulisin jo heitä esiteltäessä? Todennäköisesti sarja koettaa vielä väittää muuta.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 5/9

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taron Egerton ja Jas... Marvelin Blade-uusin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova