Tuorein sisältö

Tom Holland silmäilee Christopher Nolanin... vampyyrielokuvaa?

Tänään klo 15.30 | Luettu: 213 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ohjaaja Christopher Nolanin seuraavakin elokuva on iso. Se valmistuu heinäkuussa 2026. Keskeisessä roolissa nähdään Matt Damon.

Tarkemmat tiedot ovat vahvistamatta. Hyvin todennäköisesti leffassa nähdään myös Tom Holland, sillä Hollandin neuvotteluista uutisoivat Hollywoodin luotettavat sivustot. Deadline kuvailee hänellekin kaavailtua hommaa päärooliksi. Hollywood Reporterin versio Holland-uutisesta mainitsee, että elokuva ei sijoitu nykypäivään, mutta on epäselvää, sijoittuuko elokuva menneisyyteen vai tulevaisuuteen.

Mehukkaimpien juorujen mukana kyseessä on menneisyyteen sijoittuva vampyyrielokuva. Kun huomioimme Hollywood Reporterin hämmennyksen, vampyyrien kuolemattomuuden ja sen, että Nolan on kiinnostunut ajan luovasta käsittelystä, mikseipä leffa sijoittuisi myös tulevaisuuteen.

Nolan mainitsi tänä keväänä, että hän on kiinnostunut tekemään kauhuelokuvan, jos tarpeeksi hyvä idea löytyy. Hän puhui asiasta nimenomaan ennen kuin ensi-ilta ja Damon julkistettiin, joten idea on saattanut löytyä. (Tai sitten joku innostui Nolanin puheista, ja kun rikkinäistä puhelinta pelattiin puoli vuotta, innostus muuttui huhuksi.)

Kuvassa on Holland elokuvassa Cherry.

Lähde: Gizmodo

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uuden levydiilin teh... Taron Egerton ja Jas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova