Tuorein sisältö

Huomio Tampere, tehkää pikainen käynti Apulannan Mielilavalla - toiminnassa vuorokauden ympäri

Tänään klo 15.35 | Luettu: 134 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jos bongaat Tampereella Kuusakosken ja Apulannan hyväntekeväisyyslavan, Mielilavan, tartu toimeen ja tee hyvää kierrättämällä metalliromua.

Mielilava löytyy Tampereen Tullikamarinaukiolta 21.10.–3.11.2024. Lavan tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi.

Mielilavalle voivat niin yritykset kuin yksityishenkilötkin tuoda metalliromua vuorokauden ympäri. Paikalla maanantaina klo 11–12 välisenä aikana ovat raudanlujat ammattilaiset Jarkko Lahti ja Marko Tomson Kuusakoski Oy:ltä kertomassa Mielilavasta ja kierrätyksestä.

”Mielilava on saanut lämpimän vastaanoton meillä Lahdessa ja halusimme antaa konserttiemme myötä myös tamperelaisille mahdollisuuden osallistua tähän mainioon tapaan tehdä hyvää.”, sanoo Apulannan Sipe Santapukki.

Mistä on kysymys? Apulanta ja Kuusakoski Oy yhdistivät voimansa kesällä 2024 ja lanseerasivat Mielilava-nimisen metallinkeräyslavan. Kesän ajan Mielilava on sijainnut Apulandiassa, joka on Apulanta-yhtyeen tukikohta, museo ja kahvila. Kampanjan tavoitteena on edistää kierrätystä, lisätä ihmisten ympäristötietoisuutta ja tukea samalla lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Lavasta saatavat tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan MIELI ry:lle lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi.

Mielilavalle kelpaa kaikki metalliromu, vaikka metallirunkoiset puutarhakalusteet, polkupyörät, kiukaat, kattilat tai vaikka vanhat tiskipöydät. Kuusakoski kierrättää metallit omissa prosesseissaan, ja ne toimitetaan valmistavalle teollisuudelle kierrätysraaka-aineiksi.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Yksi parhaista ja r...

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




Ephemeris - 4X avaruustrategiaa, aitoa 3D-taistelua -  joukkorahoita nyt!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova