Tuorein sisältö

Viikonloppuna sairauslomalle määrätty Pate Mustajärvi päivittää tilannetta - 'Sois taas hatusta kiinni ja menoksi'

Eilen klo 12.17 | Luettu: 272 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pate Mustajärven "Pelkkää Patee" -kiertue joutui viikonloppuna pakkotauolle. "Paha laulaa kun henki ei kulje ja yskittää ihan pirusti", harmitteli Pate someviestissään. Kolme keikkaa jäi sairausloman johdosta soittamatta.

"Niinhän siinä sitten kävi, että viime viikkoina rundiporukassa kiertänyt pöpö iski lopulta kunnolla myös meikäläiseen, ja lekurin määräyksestä lepään tämän viikonvaihteen yli. Jouduttiin sen takia perumaan eilinen Rauman keikka ja tämän viikonvaihteen Tampereen vedot".

Tampereen Tavara-asemalle saatiin sovittua pikavauhdilla korvaava keikka lauantaille 26.4. Raumalle ei ainakaan vielä löytynyt sopivaa keikka-aikaa. "Lipputoimistot ovat yhteydessä kaikkiin tämän viikonlopun keikoille lipun ostaneisiin henkilöihin".

Tuoreella somepostauksella Pate kertoo kuluvan viikon kuvioista - kolonna kulkee taas. Luvassa on kiireinen, kolmen keikan viikko ja lisänä vielä radiohaastis sekä levykauppavierailu.

"Nonni. Sois taas hatusta kiinni ja menoksi! Huomenna keskiviikkona olen iltapäivällä haastattelussa Radio Keskisuomalaisen taajuudella ja sen perään vierailen Jyväskylän Äxässä. Torstaina Pelkkää Patee soi Paviljongissa, perjantaina Porin Promenadisalissa ja lauantaina vedetään klubikeikka Seinäjoen Rytmikorjaamolla".






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maineikkaan Frontier... Nightwishin Floor Ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




Ephemeris - 4X avaruustrategiaa, aitoa 3D-taistelua -  joukkorahoita nyt!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova