Tuorein sisältö

Kotimaisista hard rock -kuvioista Yhdysvaltojen countrymarkkinoille - JYKÄ ja Grammy-palkittu tiimi julkaisivat uutta

Tänään klo 10.54 | Luettu: 145 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen menestynein kantriartisti JYKÄ ja Grammy-palkittu tiimi ovat työstäneet Talking to Jesus Through a Bottle of Jack -singlen.

"Tämä biisi on omistettu kaikille niille, jotka ovat menettäneet jonkun läheisensä ja ovat etsimässä toivoa."

Mainstream-kuulijoita hivelevää kantria tekevä JYKÄ alias Jyrki Sirainen on noussut lyhyessä ajassa maamme menestyneimmäksi kantriartistiksi Yhdysvalloissa. Hard rock -kuviossa muun muassa Horsepowerin, Tuplen sekä Loud Crowdin riveissä mainetta niittänyt JYKÄ nousi Crack a Cold One -esikoissinglellään Yhdysvaltain Music Row Chart -listalla ensimmäisenä suomalaisena sijalle 71 ollen myös 15. kuunnelluin omakustanneartisti. Kappale on edelleen aktiivisessa soitossa kymmenillä radiokanavilla Yhdysvalloissa ja JYKÄ teki singlen tiimoilta myös kahden viikon kiertueen amerikkalaisilla country-radiokanavilla.

Talking to Jesus Through a Bottle of Jack -singlen taustalta löytyy jälleen sama dream team; mm.Blackhawkin, Shania Twainin Reban ja Outlaws-yhtyeen kanssa työskennellyt ja Grammy-palkitty Dale Oliver sekä Dan Couch.

"Talking to Jesus Through a Bottle of Jack on kirjoitettu lapsuudenystävälleni, jonka kanssa kasvoin pienessä teollisuuskaupungissa Suomessa. Hän valitettavasti hävisi taistelunsa omia demoneitaan vastaan ja menehtyi vuonna 2022",

Yhteistyö Dale Oliverin kanssa on ollut hyvin hedelmällistä, ja kaksikko onkin kynäillyt jo yli 40 valmista biisiä niin JYKÄlle kuin muillekin artisteille Yhdysvalloissa.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Klamydian Vesku Joki... Yli 500 miljoonaa st... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova