Tuorein sisältö

Terrifier 3 saattaa teloittaa Joker 2:n - ja Terrifier-pelle tahtoo itse Jokeriksi

Eilen klo 23.55 | Luettu: 190 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


David Howard Thornton näyttelee mykkää tappajapelleä Terrifier-elokuvissa, jotka ovat äärimmäisen väkivaltaisia. Yhdysvalloissa kakkososa oli historiallisen suosittu, kun huomioon otetaan pieni budjetti ja se, ettei Terrifier-leffoilla ole virallista ikärajaa, mikä rajoittaa halukkaiden teatterien määrää. Thornton on saanut kiitosta absurdin huumorin tuomisesta rooliin.

Terrifier 3 (kuvassa) debytoi tällä viikolla. Sekin saattaa tehdä historiaa. Ennustusten mukaan leffan Pohjois-Amerikan avaustulos saattaa olla suurempi kuin Joker: Folie à Deux -leffan toisen viikonlopun tulos. Folie à Deux on saanut kovaa kritiikkiä faneilta ja kriitikoilta, joten sen suosion ennustetaan romahtavan. Folie à Deux maksoi 200 miljoonaa dollaria ja Terrifier 3 kaksi miljoonaa, joten Terrifierin ei tarvitse pärjätä Folie à Deuxin avausviikonlopulle päästäkseen otsikoihin.

Thornton ei kommentoi lipputuloja. Se on kuitenkin hupaisasti ajoitettu lausunto, että hän tahtoo olla Jokerin seuraava näyttelijä. Jokeri on hänen suosikkiroistonsa. Hän toivoo, että DC-universumin nykyinen vetäjä James Gunn tai vastaava herra antaa hänelle tilaisuuden tehdä "monia hauskoja asioita" Jokerin roolissa.

Thornton on näytellyt Jokeria fanisarjassa Nightwing: Escalation:


Lähde: GamesRadar

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkiryhmä Fit For ... Green Dayn klassikko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova