Tuorein sisältö

Agatha All Along 5/9: hokkus pokkus, pimpeli pompeli, tillin tallin

Tänään klo 15.00 | Luettu: 169 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 5/9:
Darkest Hour / Wake Thy Power


Hokkus Pokkus -komedialle tehtiin myöhäistä jatkoa ja kolmosta harkitaan. Kun tämä jakso on mairean sarkastisesti vitsaillut luudista ja Ouija-laudasta (nehän ovat noitajuttuja!), tasoa nostaisi se, jos Sandersonin siskokset vierailisivat tässä Disneyn synergian nimissä ja kaikki muikistelisivat kilpaa. Sandersonit voittaisivat; jopa Kathryn Hahn on vetelä tänään. RIP Marvel.

Taustatarina selvästi tuli ydintiimin ulkopuolelta. Agatha tappoi kauan sitten äitinsä ja muita noitia, mutta jätti noitien pennut henkiin, joten pennut ovat nyt "ankeuttajia" eli "eläimellisen laumamielen hallitsema noitapiiri". Onpas tyhmää! Öhö, lisää sarkasmia! Noidat varmasti lentäisivät pölynimureilla, ellei Disney olisi huomauttanut sen olevan Hokkus Pokkus -vitsi.

Kun jakso on saanut tuon asenteen ulos systeemistään, on minuutti tarinaa. Agatha on pulassa. Toinen noita auttaa. Agatha imee hänen voimansa itseensä, mistä hän on varoittanut. Ryhmän nuorukainen järkyttyy. Kävisi järkeen, jos Agatha pahiksena vahvistaisi olevansa opportunisti ja skorpioni sammakoille, mutta tietenkin reaktiot ovat epämääräisiä.

Sitten Agathan asenne muuttuu täysin, kun hän jostakin syystä ymmärtää nuorukaisen identiteetin. Itsekin "ymmärsin", koska asiasta "vihjaavat" otsikot ilmestyivät nettiin 5 sekuntia jakson julkaisun jälkeen. Sitä en keksi, miksi siitä tai mistään tästä pitäisi välittää. Sarja edelleenkin sijoittuu spedeilevän jatkumon erillisen spedeulottuvuuden spedehuoneisiin, hahmojen kehittyessä spedempään suuntaan.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4/9

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkiryhmä Fit For ... Terrifier 3 saattaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova