Tuorein sisältö

Limp Bizkit -yhtyeeltä hurja väite, levy-yhtiöltä ei ole tullut dollariakaan tekijänoikeuskorvauksia - edessä 200 miljoonan oikeuskanne

Tänään klo 01.12 | Luettu: 302 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mediatietojen mukaan aikoinaan nü metallin huippunimenä tunnettu Limp Bizkit haastaa Universal Music Groupin oikeuteen tekijänoikeusmaksuihin liittyvän kiistan johdosta.

Oikeudelle toimitetun paperin mukaan kyseessä ei ole aivan pieni riita - puhutaan 200 miljoonasta dollarista!

Billboardin mukaan Durst ja kumppanit eivät ole saaneet "penniäkään" tekijänoikeuskorvauksia - bändillä on kuitenkin takanaan menestyneet albumit "Significant Other" ja "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water".

Ensin mainittua on myyty yli 16 miljoonaa ja jälkimmäistä maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa.

Haasteen mukaan yhtiön harjoittamissa käytännöissä on paljon vikaa, ja kyseinen ongelma ei ole pelkästään Limp Bizkin kohdalla, vaan ilman korvauksia jääneitä bändejä saattaa pian olla jonossa useampi sata!

Limp Bizkitin lakimiehet olivat saaneet tiedusteluihin puuttuvista tekijänoikeuskorvauksista yhtiöltä vastauksen, että heille on maksettu niin ja näin paljon ennakkoa. Bändin ja Universalin luvut eivät kuitenkaan täsmänneet alkuunkaan. Kanteen mukaan bändiltä on vuosien aikana jäänyt saamatta ainakin parinkymmenen miljoonaan verran korvauksia.

(www.music-news.com)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vuodesta 1967 lähtie...

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova