Tuorein sisältö

Sydney Sweeney on salamyhkäinen Kotiapulainen ja Amanda Seyfried vielä mystisempi emäntä

Eilen klo 22.50 | Luettu: 192 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sydney Sweeney ja Amanda Seyfried tähdittävät jännäriä The Housemaid, joka perustuu Freida McFaddenin Kotiapulainen-romaaneihin. Vuonna 2022 alkaneessa romaanisarjassa on jo kolme osaa, joista jälkimmäinenkin julkaistaan pian suomeksi.

Sweeney näyttelee vaikeuksissa olevaa naista, joka helpottuu saadessaan tilaisuuden uuteen alkuun varakkaan pariskunnan kotiapulaisena. Hänellä on salaisuuksia, mutta hän oppii pian, että totuus pariskunnasta on hänen menneisyyttään vaarallisempi.

Ohjauksesta vastaa Paul Feig. Hänet tunnetaan parhaiten puhtaista komedioista kuten Morsiusneidoista, mutta ansioluettelosta löytyy myös humoristinen hittijännäri Missä on Emily? (A Simple Favor).

Sweeney on saanut Emmy-ehdokkuudet sarjoilla Euphoria ja The White Lotus (vasen kuva). Seyfried on saanut Oscar-ehdokkuuden Mank-elokuvalla ja Emmy-palkinnon The Dropout -sarjalla (oikea kuva).

He eivät ole identtiset kaksoset, mutta ikäeroa on kymmenisen vuotta, ja Sweeney on pitkälti samassa asemassa kuin Seyfried oli 10 vuotta sitten, joten ehkä palvelijan ja emännän vastakkainasettelu lähtee tästä. Leffastudion pomo on kommentoinut, että sekä Sweeney että Seyfried osaavat näytellä vivahteikkaita hahmoja, jotka eivät paljasta koko totuutta itsestään heti.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Bear 2-1 ja 2-2:... Kauhupahis Hugh Gran... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova