Tuorein sisältö

Ewan McGregor tahtoo palata Obi-Wan Kenobiksi ja vaikka kloonisotien päiviin

Tänään klo 15.15 | Luettu: 188 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ewan McGregor on motivoitunut jatkamaan jedimestari Obi-Wan Kenobina. Jo aiemmin tänä vuonna hän kertoi olevansa varma, että hän palaa rooliin jossakin vaiheessa.

Nyt hän on sanaillut sarjakuvamessuilla, että Disney ja Lucasfilm tutkivat parhaillaan potentiaalisia ideoita, jotka sallisivat tehdä toisen kauden Star Wars: Obi-Wan Kenobi -sarjalle. Hän uskoo, että sarjan lopun ja Alec Guinnessin näyttelemän vanhan Kenobin välissä on täytynyt tapahtua vielä pari tarinaa.

McGregor tahtoisi päästä tekemään tiettyjäkin asioita. Yksi on kloonisodat. Hän tahtoisi näytellä kloonisotien ajan kenraali Kenobia haarniska päällä ja Anakin Skywalkeria näyttelevän Hayden Christensenin kanssa. Jos hän joutuu tekemään sen naama täynnä pisteitä, jotta hänet voidaan nuorentaa digitaalisesti, hän on valmis. Tällaista projektia ei ole luvattu, mutta McGregor mainitsee keskustelleensa asiasta.

Kenobi-sarja sijoittuu elokuvien 3 ja 4 väliin, joten McGregor on oikeassa iässä. Kloonisodat sijoittuu elokuvien 2 ja 3 väliin.

V2.fi kommentoi: jos Kenobi-sarjan 2. kausi sisältäisi takaumia kloonisodista, McGregorin toiveet toteutuisivat & hän voisi välillä myös istuskella hiekkamontussa, jottei budjetti paisu liikaa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mokoma juhlii suosik... Pahat pojat Will Smi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova