Tuorein sisältö

Mokoma juhlii suosikkialbumiaan uransa suurimmalla omalla keikalla

Tänään klo 13.16 | Luettu: 190 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metalliryhmä Mokoman vuonna 2015 julkaistu "Elävien kirjoihin" -albumi oli käänteentekevä niin yhtyeelle kuin monille kuulijoille. Nyt yhtye juhlistaa albumin kymmenvuotista taivalta Helsingin Jäähallin Black Boxissa helmikuussa 2025. Lipunmyynti keikalle alkaa perjantaina 11. lokakuuta (Ticketmaster).

Juhlakeikkaa lähes päivälleen 10 vuotta aiemmin ilmestynyt Elävien kirjoihin -albumi rikkoi platinarajan ja oli vuoden 2015 menestyneimpiä metallialbumeita. Poikkeuksellisen tärkeäksi julkaisuksi se nousi teemansa vuoksi: albumikokonaisuus kertoo masennuksesta ja siitä selviytymisestä. Laulaja-sanoittaja Marko Annalan omasta masennushistoriasta kumpuava teema kosketti masennuksen kanssa kamppailevia ihmisiä laajasti, myös Mokoman uskollisen faniporukan ulkopuolella.

"Elävien kirjoihin räjäytti potin. Olimme vakiinnuttaneet asemamme keikkajyränä ja marginaalimusiikin kärkinimenä, mutta EK nosti meidät uudelle tasolle. Monet palaset loksahtivat albumilla paikalleen: levyn ihon alle menevä kerronta, uudistunut tuotanto, ja Japanista haettu itsevarmuus musiikkimme kansainvälisestä laadusta", laulaja Marko Annala kertoo.

Black Boxin juhlakonsertti on Mokoman historian suurin oma keikka. Konsertissa kuullaan ja koetaan nimikkoalbumin lisäksi iso liuta Mokoman keikkaklassikoita vuosien varrelta.

Huom! Mastercardin kortinhaltijoilla on pääsy tapahtuman ennakkomyyntiin Suomessa ti 08.10. klo 11 – to 10.10. klo 11 välisenä aikana. Lue lisää osoitteessa
www.priceless.com/music

My Live Nation -ennakkomyynti rekisteröityneille jäsenille to 10.10 klo 11 – pe 11.10. klo 11. Rekisteröidy osoitteessa: livenation.fi/register



V2.fi | J.A. Kaunisto
< KUUMAA-fanit huomio,... Ewan McGregor tahtoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova