Tuorein sisältö

Knuckles 5/6 ja 6/6: pantatut parta-mech-kohtaukset ja potaskaa

Tänään klo 02.00 | Luettu: 157 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jaksot 5 ja 6:
Reno, Baby ja What Happens in Reno, Stays in Reno


Varoitan kriitikon dementiasta. Kun vakuutuin trailerin Rory McCannista, olin hämmentynyt 20-120 sekuntia, koska uskoin nähneeni villin suorituksen Cary Elwesiltä, vaikka tunnen sekä McCannin että Elwesin, joilla ei ole mitään yhteistä. Myös Elwes on mukana, kuten tiesin, mutta hän näyttelee hömppäpollarin teennäistä hömppäfaijaa, "mikä käykin järkeen, hmm".

Ja huolestunut kannattaa olla jo siksi, että vakuutuin McCannista. Hän on hieno mies, mutta jälkiviisastellen hän ei ole vuoden jännittävin roisto - Knuckles-sarjassa. Pistin äänet puolet kovemmalle, kun hän viimein kähisi jotakin jaksossa 5. On tuo McCann (!), mutta 110% tästä nähtiin jo trailerissa.

Pöhkö pollari tahtoo keilata kieroa faijaansa vastaan turnauksessa. Keilaaminen on hassua, koska tiedät kenen tahansa idiootin kykenevän siihen. Itse keilaan köpöisesti - mutta Knuckles Bowling olisi oivempi idea tällaiselle sarjalle kuin esim. Mario Tennis, jos Knuckles peräti esiintyisi tässä.

Jakso 5 on hämmentävän montaasimainen viittaus keilauksen ja Elwesin yleiseen potentiaaliin. Joo: The Big Lebowski jyrää ja Täysnuijat toimii, mutta? Yhdessä jaksot 3-6 vihjaavat, että tekijöillä oli mielessä erilainen pöhkö perhekomedia, josta nähdään osittain toimivia jäänteitä. Knuckles unohtuu sivuun. Se selvästikään ei ole ansaittua, kun pollari kiittelee Knucklesia saavutuksistaan lopusssa.

Lupauksen mukaan McCann riehuu robottihaarniskassa, vaikka 6. jakso mieluummin keilaa tositarkoituksella edes hetken, joten molemmat asiat tapahtuvat. Ahaa.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen, ja käypä arvosana rennolle, lepsulle minisarjalle, josta löytyy tekemisen iloa:


< Jaksot 3/6 ja 4/6

Katsottu: SkyShowtime

Varoitin kriitikon dementiasta, muttet kuunnellut, joten nyt opit, mitä olen ajatellut, kun olen tuijottanut köykäisesti animoitua Knucklesia, vaikka tahdon nähdä modernin tehostefantasian, jossa esiintyy Knucklesin paha vastine Rouge the Bat pelistä Sonic Adventure 2.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jos tämä vähemmän ar... Linkin Parkin paluu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova