Tuorein sisältö

Channing Tatum on hampurilais- ja lelupuotien kauhu, johon Kirsten Dunst ihastuu

05.10.2024 klo 23.55 | Luettu: 372 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tuleva elokuva Roofman perustuu tositarinaan miehestä, jonka lempinimi voisi olla myös "Hamburglar", joka on koominen roistohahmo vanhoista McDonald's-mainoksista.

"Roofman" eli Jeffrey Manchester on entinen Yhdysvaltain armeijan sotilas. Vuosina 2004–2005 hän murtautui katon kautta kymmeniin kohteisiin, joista monet olivat McDonald's-ravintoloita. Hän suunnitteli ryöstöt tarkoin. Hän tapasi murtautua sisään öisin ja jäädä odottamaan aamuvuoroa, jotta hän pääsi käsiksi kassoihin. Amerikkalaisilla standardeilla hän oli kohtelias: hänellä oli ase, mutta hän vältti muuta väkivaltaa ja tarpeetonta uhkailua.

Kun hänet saatiin kiinni, tarina ei ollut ohi, joten leffa "kirjoittaa itse itsensä". Käytännössä ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Derek Cianfrance, jonka töihin lukeutuvat The Place Beyond the Pines ja Valo valtameren yllä (The Light Between Oceans).

Pääosassa nähdään Channing Tatum. Mukaan on liittynyt Kirsten Dunst, joka näyttelee yksinhuoltajaäitiä ja lelukaupan myyjää. Nainen pitää miestä hurmaavana, kun hän ei tiedä miehen valmistautuvan uuteen ryöstöön, eivätkä tunteet kylmene nopeasti.

Kuvat ovat leffoista Blink Twice ja Civil War, jotka ovat tähtien tuoreimpia töitä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tiedossa on todella ... Countryn supertähti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova