Tuorein sisältö

Knuckles 3/6 ja 4/6: tiimi ei välttämättä ole pelejä pelannut, mutta heillä on hauskaa

05.10.2024 klo 21.50 | Luettu: 265 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jaksot 3 ja 4:
The Shabbat Dinner ja The Flames of Disaster


Pyöreä pollari pelasti Knucklesin. Nyt he piileksivät kytän äidin luona, 3. jakson ollessa ateria. Sehän on itsevarma rajaus. Kun pollari nahistelee siskon kanssa, sarja haisee pelkille lapsille suunnatuilta lässytyksiltä, mutta rivien välissä on homo- ja penisvitsi ja Knucklesin kohtaloa verrataan holokaustiin. Epämääräisyys on hilpeää, ja vähintään se toimii, että punainen pehmolelu on "straight man", joka ihmettelee muita.

Luokittelen lässytyksen parodiaksi lässytyksestä, sillä joku tahtoi tehdä tämän. Pollarin kipassa on keilojen kuvia. Pollarin huoneesta löytyvät kaikkien hyvien leffojen julisteet. Sitten Knuckles ja mummo mätkivät pahiksia Hava Nagilan tahtiin, katsottuaan ensin Pretty Womanin, joka kertoo ilotytöstä, jonka sydän on kultaa. Jos se olisi Knucklesin sijaan Rouge, jota mummo luulee miniäksi, tämä olisi taidetta.

3. jakson osumatarkkuus on parempi kuin Sonic-leffoilla. En muistanut olevani täällä Rory McCannin vuoksi, mutta simppeli konflikti McCannin (lomailevan) hahmon kanssa luultavasti voittaisi entistä pöhelömmän 4. jakson, jossa se joku, joka tahtoi tehdä tämän, uskoo legendaansa liikaakin.

Knuckles lupasi kouluttaa pollarista kaltaisensa koviksen. 4. jakson iso idea on päästää pollari leikkimään nokkasiiliä hallusinaatiossa, joka näyttää pelejä parodioivalta lauantai-illan sketsiltä tai/eli The Muppet Show'lta. On asuja, musiikkia ja yritystä, mutta otimmepa sarjan kuinka rennosti tahansa, tämä on tarina toveruudesta ennen pahiksen kohtaamista, joten kytän sooloilu ei ole ideaalista.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1/6 ja 2/6

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amerikkalainen laula... Tiedossa on todella ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova