Tuorein sisältö

Yli 170 miljoonaa levyä urallaan myynyttä supertähteä syytetään raiskauksesta - artistilta jyrkät vastatoimet

05.10.2024 klo 00.54 | Luettu: 783 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yli 170 miljoonaa levyä urallaan myynyt countryn supertähti Garth Brooks (62) on joutunut vakavien syytösten kohteeksi.

Brooksia syytetään maskeeraajan toimesta raiskauksesta ja lisäksi muista seksuaalisista teoista sekä seksuaalisista viesteistä.

Oikeuskanteen mukaan raiskaus ja muut countrytähden naiseen kohdistamat seksuaaliset teot ja seksuaalinen häirintä ajoivat naisen lopulta itsetuhoisuuteen.

Syytteen mukaan hän aloitti Brooksin vaimon, Trisha Yearwoodin maskeeraajana ja kampaajana vuonna 1999. Brooksin kanssa yhteistyö alkoi vuonna 2017. Väitetty raiskaus tapahtui toukokuussa 2019, jolloin Brooks ja maskeeraaja matkustivat Los Angelesiin Grammy-juhlallisuuksiin. Brooks oli varannut kaksikolle yhteisen hotellihuoneen, jossa artisti väkivaltaa käyttäen raiskasi naisen.

Kohun takana on myös muuta. Kyseessä on jo toinen asiaan liittyvä oikeuskanne. Mediatietojen mukaan Brooks on nostanut jo pari viikkoa sitten kanteen samaa naista vastaan. Kanteessa vaaditaan naista lopettamaan perättömien valheiden esittäminen.

Nainen oli kuulemma uhannut tuhota countrytähden uran nostamalla oikeuskanteen raiskauksesta, ellei Brooks maksa naiselle merkittävää miljoonasummaa.

(Variety)







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Agatha All Along 4/9... Amerikkalainen laula... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova