Tuorein sisältö

Agatha All Along 4/9: kun Aubrey Plaza vaikuttaa messiaalta

05.10.2024 klo 00.30 | Luettu: 392 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 4/9:
If I Can't Reach You / Let My Song Teach You


Marvelin elokuvauniversumi alkoi 2008. Lähes kaiken lusittuani pidin sitä loukkauksena, kun 2. jakso esitteli lisää kuivia tulokkaita. Heistä jälkimmäinen kuoli 3. jaksossa. Se ei ole käänne. Palaamme nyt 2. jakson loppuun.

Tiimi tarvitsee yhä "vihreän noidan", joten uusi taiotaan tyhjästä. Vannoin arvosanan olevan vähintään 2/5, jos hän on Aubrey Plaza, ja tasan 1/5, jos ei ole. Se on. Plaza väläyttää heti muikeita ilmeitä, joita Kathryn Hahnin pääosasuoritus tarvitsee: molemmat ovat muikeita mutta erilaisia. Sarjan ainoassa jännitteessä sentään on sävyjä. Kummankin noidan laaja merkitys on selittämättä, ja he nahistelevat ja flirttailevat.

Tiedossa on toinen pakohuonepeli. Fuck my life. Noidat saavat nyt 70-luvun kuteet. Hahnilla on kamelinvarvas, Plazan ollessa söpö. Kun yritin selvittää Wikin avulla, miksi olen myönteinen Plazaa kohtaan, koin tehneeni saman 5 minuuttia sitten. Ehkä Plaza on elämänsä roolissa nyt, kun osuvin idea on se, että hän on jotakin muuta kuin ihminen, toiseksi osuvimman idean ollessa mummon tissit.

On haastavaa saada otetta siitä vitsistä, että tuntematon, mielikuvitukseton voima keksii haasteita epämääräisille noidille tasku-ulottuvuudessa, kun Loki-sarja ilmoitti koko jatkumon aiemman huipennuksen eli Thanos-sodan olevan näpertelyä. Kun Loki niin teki, sarja itse oli hyvässä vaiheessa. Sitten se sarja ja jatkumo vielä erikseen menivät päin helvettiä Kang-fiaskosta johtuen.

Hahnin ja Plazan viimeinen kohtaus maalailee, että "ilmeinen on ilmeistä mutta meneillään on muuta". Lupasin minimiarvosanan olevan 2/5, mutta ilman tätä kohtausta se olisi 1.5/5.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/9

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jeremy Clarksonin ko... Yli 170 miljoonaa le... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova