Tuorein sisältö

Vahvimmin seuraavaksi 'Bond-tytöksi veikkailtu 27-vuotias tähti tuskailee paparazzien intoa saada bikinikuvia - kiusaavat jopa perheenjäseniä

05.10.2024 klo 00.30 | Luettu: 858 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The handmaid's tale - orjattaresi -tähti Sydney Sweeney on edelleen yksi vahvimmista ehdokkaista seuraavaksi "Bond-tytöksi". Sweeney on haastattelussa kertonut ilmiöstä, joka pahenee entisestään, jos näyttelijästä tulee seuraavan James Bond -leffan tähti.

Nimittäin jatkuvasti perässä juoksevat ja puskissa kyttäävät paparazzikuvaajat.

27-vuotias näyttelijä on parhaillaan julkisuudessa kuuma nimi, ja kuuluisuuden lieveilmiöt ovat tulleet tutuiksi. Yksityisyys on kärsinyt ja paparazzit tekevät mitä tahansa saadakseen Sydneyn kuvattua bikineissä.

Myös Sweeneyn perhe on joutunut kokemaan paparazzien kiusaamista.

Glamourin haastattelussa näyttelijä kertoi paparazzien jopa käyvän kauppaa hänen läheistensä kanssa - "Jos suostuttelet Sydneyn kuvattavaksi bikineissä, jätämme hänet ja teidät rauhaan".

Sydney ihmettelee ääneen, mitä paparazzikuvaajien päässä oikein liikkuu - miksi ihmeessä hän suostuisi vapaaehtoisesti kuvattavaksi bikineissä, kotonaan?

Näyttelijä kertoo paparazzien pyrkivän hyville kuvausnäkymille jopa kajakeilla, tai väijymällä puskissa aamukahdeksasta pitkälle iltapäivään.

Sydney ottaa esille myös turvallisuusnäkökohdan - kun kuvat julkaistaan, kaikki tietävät, missä hän asuu. Jo nyt talon lähettyvillä kulkee veneitä, kotipaikka alkaa muistuttaa tähtibongaukselta näyttelijän omalla takapihalla.

(Glamour, Just Jared)




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vain elämää -ohjelma... Jeremy Clarksonin ko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova