Tuorein sisältö

'Tiedät eläväsi kun pulssi tuntuu ikenissä asti' - kuuntele ja katsele Turmion Kätilöiden uusi julkaisu

04.10.2024 klo 14.20 | Luettu: 371 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turmion Kätilöt julkaisee lokakuun 25. päivä "Reset"-albumin.

Uudella Pulssi-singlellä on mukana myös Beast in Black -kitaristi Kasperi Heikkinen. Yhtye nosti eilen maljaa myös "En tahdo unohtaa koskaan" -kirjansa julkaisulle On The Rocksissa.

"Tiedät eläväsi, kun pulssi tuntuu ikenissä asti. Laulun sovitus ja sanat syntyivät yhden illan aikana ilman mitään ennakkosuunnitteluja tai nuotteja, iltana, jolloin kuu poltti kasvojani. Tällä kertaa biisi pidettiin todella yksinkertaisena, ja halusin mukaan riffin, jota olisin voinut soittaa 14-vuotiaana. Siis vähän samaan tyyliin kuin jengi tapailee Smoke On The Wateria kitaransoiton aloittaessaan. Se edustaa minulle 90-lukua ja sitä yläasteen riffilöintiä, joka toimii mielestäni helvetin hyvin. Kokeile itse!".

Edellisten pitkäsoittojen tapaan Nuclear Blastin kautta julkaistava Reset-albumi lupailee entistä jyrkempää menoa.

"Voisin sanoa, että Reset on meidän aikaisempien albumiemme äpärälapsi, joka on höystetty uusilla mausteilla. Siinä on samassa paketissa kaikki mitä voisit haluta Kätilöiltä ja vielä enemmän. Yksi spesiaali juttu tulevalla levyllä on vokaaliosuudet, joihin on ympätty isoja melodioita raivokkaiden huutojen oheen – usein jopa samaan aikaan", MC Raaka Pee lisää.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nouseeko Samu Haberi... Vain elämää -ohjelma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova