Tuorein sisältö

Anssi Kela korjaa somessa sanomisiaan: 'On siis tullut puhuttua täyttä paskaa'

03.10.2024 klo 01.12 | Luettu: 784 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anssi Kela korjaa somessa sanomisiaan.

"On siis tullut puhuttua täyttä paskaa".

Virheellinen informaatio liittyy Anssin uuteen singleen Kahden sydämen törmays.

"Kahden sydämen törmäys on ensimmäinen koskaan julkaisemani ns. co-write -kappale. Se sai alkunsa jo keväällä 2021, kun Aleksanteri Hakaniemi ja Rafael Elivuo tulivat työhuoneelleni kuuntelemaan biisiaihioita", totesi Anssi aikaisemmassa postauksessaan.

Mutta, muisti on lyhyempi kuin Anssin uran pituus. Anssi on aikaisemminkin julkaissut muiden kanssa tekemäänsä biisimateriaalia:

"Olen jakanut julkisuuteen väärää tietoa! Perjantaina julkaistun Kahden sydämen törmäys -kappaleen tiimoilta on tullut annettua haastatteluja, joissa olen kirkkain silmin väittänyt, että tämä olisi ensimmäinen julkaisemani biisi, jonka olen kirjoittanut muiden tekijöiden kanssa. Sehän ei pidä paikkaansa! Olin kokonaan unohtanut vuoden 2019 Miljoona volttii -singlen, joka oli vastaavanlainen yhteisponnistus. Lisäksi vuoden 2015 Nostalgiaa-albumilla ollut Tyhmä kuu -kappale oli kollaboraatio tekstin osalta. Sekään ei tullut mieleen.

On siis tullut puhuttua täyttä paskaa. Muistia kannattaisi aina hiukan virkistää, ennen kuin menee laukomaan asioita. Pahoittelut!

Ja juuri kun olin postaamassa tätä kirjoitusta, mieleen juolahti vielä Vuosien jälkeen -biisi, jonka julkaisin Laulu rakkaudelle -ohjelmaa varten. Sekin oli sävelletty ja sanoitettu yhteistyönä. Joten kuopatkaamme kaikessa hiljaisuudessa väite siitä, että Kahden sydämen törmäys olisi ollut ensimmäinen..."







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britannian kuluvan v... Tunnelmallinen jännä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova